Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig kell tápszert...

Mennyi ideig kell tápszert adni egy babának?

Figyelt kérdés
Van időben korlátozva vagy a babára van hagyva mint az anyatejeseknél hogy egyszer csak elválasztja magát?
2008. júl. 28. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A tápszeres etetésnek fokozatai vannak. Ahogyan a baba nő, más tápszert kell neki adni. Előszőr ha még nagyon kicsi akkor HA-s tápszert kezdésnek, majd jön az I-es, II-es és 9 hónapos kortól a III-as ami már úgynevezett babatej. Az első kisfiam 3 hetes korától tápszert kapott és 13 hónapos korában cseréltük le a tápszert rendes tejre és kakaóra. Már akkor egyébként mindent evett is.
2008. júl. 28. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Most 9 hónapos a lányom HA2-est eszik.De ha nagyobb lesz neki mire kell cserélni?Tej allergiás
2008. júl. 28. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 8hós fiam van. Mi a Milupa Milumil HA2-st iszuk még. Honnan tudtad meg hogy tejallergiás?
2008. júl. 28. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem tudjuk de 2 hosan kiegészítésnek Beba tápszert kiprobáltuk és harmadik nap után nagyon sírt és fájt a hasa.Akoor azt abbahagytuk, majd szopizott és azokon a napokon amikor én tejet ittam nagyon fájt a hasa ordítva sírt orákig,és híg nyálkás sötétzöld volt a széklete
2008. júl. 28. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy a hypoallergén tápszert kiírhatja a babának 2 éves koráig.

2008. júl. 29. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!