20 hónapos kislányom alig eszik. Van valami bevált módszeretek?
Nem igazán volt soha jó evő. 8 hónapos kora óta kapja a béres cseppet c-vitaminnal,az kicsit segített. Amióta be jött a rossz idő, katasztrófálisan eszik. Rengeteget iszik.de az evés az nagyon kevés. 11kg nagyon agódóm. Ha valakinek valami be vállt írjon köszi
Ja az orvos szerint teljesen ideális a súllya,még a minimumnál is többet hízik, 3500g-al született. Nem vékony baba mondjuk, mert elég magas is,és rengeteget mozog.
Épp most akartam feltenni ezt a kérdést, 20 hós cicizős fiam nem nagyon eszik, reggel+este csak falatkákat csipeget. Déleben eszik főzeléket kb. egy üveggel. Ha főzök neki, akkor kevesebbet eszik.
Nem tudom mit kéne neki adni, hogy kicsit hízzon.
Régen mondták, hogy sokszor mézet, meg dúsítani az ételt gabonapelyhekkel, és volt aki gesztenyemasszát adott a gyereknek, mert magas a kalóriatartalma.
Én is itt szeretnék inkább azonban bevált tippeket kérni.
A lányaim 3,5 évesek,és 12kg mindkettő.
Az orvos azt mondta,ha jókedvűek,mozgékonyak,és nem betegesek,nem kell étvágyjavító.Annyit esznek amennyi kell nekik.Hát energiájuk az van,egész nap le sem állnak,orvoshoz meg kb évente egyszer megyünk,h lássa őket.:)
Ne tömd,ne akard hizlalni feleslegesen,teljesen jó a súlya.Örülj inkább annak,h nem kell a hurkákkal vesződnötök.
Biztos hogy nem kevés a 11 kg. Én is rossz evő voltam, mikor bementem az oviba 13 kg voltam és még 2 évig nem nőttem semmit. Aztán azért nem engedtek suliba, mert csak 16 kg voltam 6 évesen, évvesztes lettem. Aztán hetedikben jól kigömbölyödtem, anyu mindig mondta, hogy most kéne visszavinni a nevelési tanácsadóba megmutatni.
A lányom 13 hós és 8 kg. Azt hiszem ő is olyan lesz mint én voltam. Ne aggódj, nem kevés az a 11 kg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!