Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korban múlik el a...

Mennyi idős korban múlik el a hasfájás?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hetes és egyre jobban szenved a pocakjától. 3-4 óra tájban kezdődik és eltart estig a fürdetésig és az utolsó etetésig. Már nagyon nehezen bírjuk a párommal. Semmi nem használ sajnos, bármilyen segítséget nyújtanánk Neki. :(
2008. júl. 28. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1,5 - 2 hónapos korára enyhült, 3 hónapos korára kimaradt.
2008. júl. 28. 19:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én már teljesen el vagyok keseredve, mert nemhogy enyhülne, hanem egyre rosszabb..... :( Első hónapban még örültem, hogy picit estünk csak bele, de 2 hós korától kezdve fokozódik sajnos. Remélem, 3 hónapos kora körül kimarad nekünk is, az még 3 hét....
2008. júl. 28. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk két és fél hónapos korában sokat csökkent és 3 hós korára múlt el. Azért még néha van hascsikarás, de már korántsem olyan mint kezdetben.

Kitartás!!

2008. júl. 28. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 6hetes korába kezdte és HÁROM hétig tartott!!! Nagy mázlisták vagyunk :)
2008. júl. 28. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sem egyből maradt ki, de egyre kevesebbszer görcsölt már. Olyankor viszont erősebb volt, csak már nem tartott olyan sokáig. Aztán ahogy mondják "elnőtte". Espumisant adtunk neki ilyenkor, próbáloztunk édesköményteával is (szopi előtt 3-4 kanál), de az már a végén nem nagyon használt. Azt mondták az igazi gyógyszer az idő és az volt.

Ha véletlenül mégsem múlna el 3-4 hónapos kora után, vigyétek dokihoz, mert hallottam olyanról, hogy 3 éves koráig vártak, vártak, aztán kiderült, hogy gyomorproblémája van a gyereknek és ahogy orvosolták helyrejött. de addig sokáig szenvedett a gyerek is és a szülők is. Habár ez ritka.

Én már a 3ik hónap vége fele mindenfélét kezdtem enni, csak nem egyszerre sokat, és nem egyszerre többmindent ami görcsös kaja, mert az is fontos, hogy a gyomrocskája kezdje szokni a nehezebb ételeket is. Kitartást, rendben lesz minden.

Első válaszadó.

Ki

2008. júl. 28. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szi nekem a kicsi 6 hetes,és 4 napja megfigyeltem hogy enyhült a hasfájása,csak este jönnek rá már a görcsök ,de a mai nap még este sem volt semmi.Remélem hamar teljessen elmúlik mert nagyon sajnálom szegényt mikkor 1 órát sír.Mi is használtunk már mindent.Ami jobban bevált az a maszírozás,meg a meleg fürdés,akkor enyhültek a görcsei.
2008. júl. 28. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi még benne vagyunk,de amióta teljesen odafigyelek miteszek,azóta csak néha a szelek bántják pár perig,aztán elmúlik.Elötte voltak keserves napok,amikor például még nem tudtam,hogy nem tesz neki jót ha én tejet iszom.Most 4 hetes és kezdek lassan apránként ismét "normálisan" enni.Persze csak nagyon keveset abból ami új neki.Idáig párizsi,virsli,gépsonka,párolt csirke illetve pulykamell volt szinte csak a listámon.Vajas mézes kenyér édességnek.Márnaponta ihatok egy kis pohár tejet (imádom) és a sajtszószból is ettem keveset,bár eleinte nem tetszett neki.Amúgy a babamasszás könnyíteni szokottrajt amikor fájt nekipersze el nem múlotttőle.Kitartás,valószínű hamar túllesztek rajta.
2008. júl. 29. 07:38
 8/9 Gnézsu válasza:
Szia, végül elmúlt 3 hós korára a baba hasfájása?
2015. febr. 2. 12:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Már nem emlékszem, hogy mennyi idős volt, de hamarosan elmúlt! Végül nekünk az vált be anno, hogy pelust tettünk a hasára és messziről ráfújtunk hajszárítóval meleg levegőt. :)
2015. febr. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!