Mennyi idős korban múlik el a hasfájás?
Nálunk két és fél hónapos korában sokat csökkent és 3 hós korára múlt el. Azért még néha van hascsikarás, de már korántsem olyan mint kezdetben.
Kitartás!!
Nekünk sem egyből maradt ki, de egyre kevesebbszer görcsölt már. Olyankor viszont erősebb volt, csak már nem tartott olyan sokáig. Aztán ahogy mondják "elnőtte". Espumisant adtunk neki ilyenkor, próbáloztunk édesköményteával is (szopi előtt 3-4 kanál), de az már a végén nem nagyon használt. Azt mondták az igazi gyógyszer az idő és az volt.
Ha véletlenül mégsem múlna el 3-4 hónapos kora után, vigyétek dokihoz, mert hallottam olyanról, hogy 3 éves koráig vártak, vártak, aztán kiderült, hogy gyomorproblémája van a gyereknek és ahogy orvosolták helyrejött. de addig sokáig szenvedett a gyerek is és a szülők is. Habár ez ritka.
Én már a 3ik hónap vége fele mindenfélét kezdtem enni, csak nem egyszerre sokat, és nem egyszerre többmindent ami görcsös kaja, mert az is fontos, hogy a gyomrocskája kezdje szokni a nehezebb ételeket is. Kitartást, rendben lesz minden.
Első válaszadó.
Ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!