Miért van az hogyha hagyon sírni elalvásánál a babámat akkor sokan azt gondolják, hogy bizalomvesztés alakul ki a gyerekben?
Figyelt kérdés
Anyukám is hagyott sírni ha tudta, hogy nincs semmi bajom, mégis tökéletes a kapcsolatunk. Bizalomhiányról szó sincs. Most én is ezt játszom a 4 hónapos lányommal, kicsit el lett kapatva mert nagyon hasfájós volt az elején és most már gyakorlatilag állandóan sír ha nem járkálok vele és nem rázom a fenekét. Most kezdtem el, hogy berakorm az ágyába ha látom hogy álmos és hagyom elaludni. Persze néha benézek hozzá, megsimogatom, de nem veszem ki. Most 10 perc alatt elaludt. Most akkor rossz anya vagyok, vagy nem fog bennem bízni?2008. júl. 28. 13:33
11/12 anonim válasza:
Ha azt érzed hogy helyes amit csinálsz,akkor nem tudom miért kérdezel? Bár szerintem többen vannak akik NE HAGYD SÍRNI! táborát erősítik. Anyai ösztönök kellenek és semmi más. Jó babázást!
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pontosan helyes-e amit csinálok, ezért kérdeztem, hogy mi a tapasztalat. De azt sem lehet bírni, hogy egész nap az ölemben mászkáljak a gyerekkel, meg magamra kössem... Tapasztalatokat kértem, hogy másoknál mi vált be. Köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 29. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!