Hogyan kell szellőztetni azt a szobát, ahol a pici alszik?
Figyelt kérdés
Kályhával fűtünk, házban lakunk. Hogyan szellőztessek? Közben kivihetem magammal a babát a szobából például a konyhába, vagy ott beleteszem a hordozóba, kocsiba, hogy arra a pár percre legyen mellettem? Szükség van a kiadós szellőztetésre. Ti hogy oldjátok meg? Nem mindig elég a szomszéd szobán keresztül szellőztetni, direktbe szeretném szellőztetni a szobát.2009. dec. 27. 12:18
1/4 anonim válasza:
Én fogom, kiviszem magammal a konyhába, míg szellőztetek.Még akkor is ki szoktam nyitni az ablakot, amikor délutáni sétán vagyunk.Apa becsukja jó pár perc után.Mire visszaérünk, megint meleg van.
Vidd csak nyugodtan magaddal!Miért?Amúgy nem szoktad kivinni a konyhába?Én úgy főzök, hogy mellettem van.
2/4 anonim válasza:
Persze, vidd ki magadhoz és úgy szellőztesd ki, én is minden nap szelőztetem az összes helyiséget.
Du. néha szoktam, de az sem árt az biztos.
3/4 A kérdező kommentje:
Még nincs kit kivigyek, még csak a pocakban van :o)
Köszi szépen
2009. dec. 27. 13:33
4/4 anonim válasza:
Apa elviszi sétálni, akkor kinyitom az ablakot és a bejárati ajtót, gyorsan átszellőzik az egész ház. Aztán becsukom, mire hazaérnek, már jó meleg van bent. Ha meg nem mennek sétálni, akkor a konyhában van velem a hordozóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!