Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok egy év körüli...

Mit adtok egy év körüli babátoknak vacsira, amivel egész éjszakára jól is lakik?

Figyelt kérdés

11 hónapos a fiam és lassan szeretném leszoktatni a szopizásról! Viszont a vacsora úgy néz ki nálunk, hogy eszik tejpépet, lefürdetem és utána még szopizik is! Sőt még éjszaka is felkel szopizni.... Mondjuk nem eszik meg egy egész adagot...

Mit adjak neki amivel jól lakik?

2009. dec. 27. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Enyém ilyenkor már evett vajas kenyeret sajttal-csirkemell sonkával, májkrémes kenyeret, töltött káposzta belsejét, és egyéb, nem puffasztó és nem túl nehéz ételt, amit mi is eszünk. Aztán rá 2 dl tápszer és szunya reggelig. Nem sokkal idősebb, mint a Tiéd, 12,5 hónapos. :)
2009. dec. 27. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Vajas, májkrémes meg sonkaszalámis kenyeret már eszik! De ezek jobban laktatnak mint pl. a tejpép? Azért adtam neki a tejpépet, mert úgy tudom abban tápszer is van és talán az jobban laktat! Az a baj az enyém nem eszi meg a tápszert...
2009. dec. 27. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Én úgy tudom, ebben a korban a babák már rég nem azért kelnek éjjel, mert éhesek, hanem mert szomjasak, vmi felzavarta őket álmukból... Próbálj neki vizet adni, ha leakarod szoktatni az éjjeli szoptatásról. Elejével biztos nem fog neki tetszeni, de pár nap alatt átáll.

Egy ismerősöm úgy szoktatta le babáját az éjszakai szoptatásról, hogy 2 éjjelre átpasszolta babáját a nagymamának (sokat vannak együtt, máskor is vigyázott már rá este is, csak akkor az anyuka haza ment szoptatni). Első éjszaka, amikor felkelt, sírt, megnyugtatta a nagymama, visszaaludt, második éjjelt végigaludta ébredés nélkül.

Igaz ezek nem kaja tippek, de lehet segített a problémád megoldásában.

2009. dec. 29. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, az én kisfiam vacsira kapott egy kis vajas kenyeret felkatonázva és elalvás előtt kb. 3dl tápszert. Reggelig aludt:)
2009. dec. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!