Adtok ezekbe a nagy melegekbe éjszakára zoknit a lábára a babátoknak? ÉS takarót?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:51
1/8 anonim válasza:
Én mindkettőt "kivédtem" egy vékony hálózsákkal. Így van is rajta zokni, meg nincs is, és van is rajta takaró, meg nincs is. Mint a mesében :)
2/8 anonim válasza:
Nálunk 24 25 fok van bent éjjel nappal, hosszú újjú bodyban vékony ujjatlan hálózsákban vagy hosszú újjú lábas pamut rugiban alszik, s egy vékony pléddel takarom be.
Nappal zokni pamut nadrág s rövidújjú body van rajta.
3,5 hós
3/8 anonim válasza:
24 fok körül van a lakásban éjjel, egy hosszú ujjú bodyban és lábfejes vékony naciban plusz zokniban alszik. Takarót is teszek rá, kb. 20 percig van rajta.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is 24-25 fok van éjjel. Rövid újjú body+ újjatlan vékony hálózsákban alszik. (6 hónapos). Takaró kb. tíz percig marad rajta.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is 25 fok körül van de én csak egy bodyt adok rá meg betakarom. 8 hós.
6/8 anonim válasza:
szia
en csak akkor adok ra, ha huvos van, mert eszrevettem, h sokkal mozgekonyabb mezitlab. majdnem 6hos es nagyon kukac
7/8 anonim válasza:
Én body nélkül egy rugit adok rá, így nem kell zokni sem. De egy vékony takaró sem árt....bár ugysem marad rajta sokáig nálunk....
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én nem szoktam rá zoknit adni,mert nagyon meleg van éjszaka (panel legfelső).De vékony kistakaróját ráadom,de nem rúgja le mert hason alszik.
2009. jún. 16. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!