Babaúszásra jár valaki?
Figyelt kérdés
Mi jövőhéten megyünk, valami jó tanács, ötlet, előkészület? Rossz vagy jó tapasztalat? Volt, hogy ott kapott a baba valami fertőzést? Szerette? Milyen öltözék praktikus? Bármi ami ezzel kapcsolatban jó ha tudok?2014. máj. 8. 11:46
11/16 anonim válasza:
Ja most látom, hogy 5 hónapos a kicsi. Akkor papucs nem kell, viszont ami fontos lehet, az a KAPUCNIS törülköző.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a tanácsokat. Sajnos nekünk ez a 21e nagyon sok, de én is néztem ezeket a klór mentes helyeket, de mint már írtam ami közel van az 21e ami meg olcsóbb az messze van. Kis gatyát ami direkt baba úszáshoz van már van, én is kapucnis törcsit gondoltam :D Már nagyon várom remélem szeretni fogja.
2014. máj. 9. 06:12
13/16 A kérdező kommentje:
2014. máj. 9. 15:26
14/16 A kérdező kommentje:
Voltunk úszáson, nagyon nagyon jó volt. Aki gondolkodik, hogy menjen vagy sem az legalább egyszer menjen mert tuti megszeretni. Én amúgy elég spórolós vagyok, ezen is sokáig gondolkodtunk, de ezért nem sajnálom a pénzt. Nagyon élvezte az egész család. (baba-mama-papa) :D
2014. máj. 17. 06:36
15/16 anonim válasza:
Örülök, hogy bejött nektek is. Jó uszizást! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy ott helyszínen vettünk speciális úszó pelenkát, de az egyszínű és rajta van a babaúszás neve és logója. De szeretnék valami mintásat, ha megyünk máshova úszni (így babaúszáson kívül) akkor ne ebben az egyen cuccba menjünk. Lehet venni valahol? Kerestem neten, de főleg mosható úszópelenkákat találtam, de azok nem olyanok mint amit ott vettünk. Amit vettünk az rövid nadrág szerű és minden nyílásánál meghúzható gumi van.
2014. máj. 17. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!