Babaúszásra jár valaki?
3 hónaposan kezdtük, most 5,5 hónaposak vagyunk, nagyon tetszik neki, heti 1 alkalom. 5 alkalmas bérlet 11000 először, utána 13000 Ft. www.arielbabauszas.hu
Fertőzést még nem szedtünk össze, nagyon tisztán tartják, a medence vize is nagyon jó, valami speckó módon tisztítják, nem klórral. Ahogy kihozzuk a vízből a babákat, mindegyiknek megnézik a pelusát, ha volt kaki, akkor megnézik, hogy került-e a vízbe szennyeződés (valami mérő segítségével).
Mi most fogjuk kezdeni, 8 hóaposan (várom,hogy megérkezzen az úszópelus amit rendeltem)
[link] ide jövünk a Hermina útra (14. kerület)
Az első alkalom 4800 Ft pelus nélkül, ha kéred a kisnadrágot is akkor 8500Ft
Az 5 alkalmas bérlet 21000 Ft
Én mosható úszópelust viszek,ez a legpraktikusabb és nem kell hússzor bebugyolálni a gyereket,hogy ne történjen baleset. Ez a linkje, hátha érdekel: [link]
Csupa jót hallani erről az uszodáról, ezért választottam.
szia
mi Újpsten lakunk,az nem esik messze a XIII.-tól.most nyilt meg itt az uszoda-és pont tegnap dobták be a szórólapot-ill az aquaworld-ben is van.annak az árát nem tudom,de a Halassyban 10-e körül van 4-vagy 5 alkalom.nézz utána.most még nem voltam,de régen a kisfiammal-3hónaptól jártunk.kilóhoz-és 3hónapos korhoz kötik.igazolás kell,fertőzés nem volt-de mi abbahagytuk,mert sirdogált-és mindig elaludt odafelé-aztán evés idő volt-az ott nem akartam-macera volt-de azért nem beszéllek le.szerintem egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!