Babaúszásra jár valaki?
Mi 3 hónapos korától járunk. Soha nem kapott el semmit.
Ruha: mi már itthon felvesszük a ruhát, babát ott öltöztetem, olyat adok rá, amit könnyen fel-le lehet venni.
Előtte aludjon, ha lehet, egyen. Én a medencetérben öltöztetem vissza, mert ott melegebb van, az öltöző úszás után hidegnek tűnik.
Mi is most fogunk menni, 4 hónapos babákkal.
Remélem, nem gond, hogy belkotyogok a kérdésedbe :) Amire én kíváncsi lennék, hogy utána ott megfürdetik a babákat vagy majd csak otthon? Van rá lehetõség lezuhanyoztatni õket? Illetve mennyi idõt vártok indulásig, gondolok itt arra, hogy fülbe is megy víz.
Amit mi majd biztos viszünk: ùszópelenka 2 db,úszónadrág, törölközõ, sima pelenka, kaja. Ha ezek vannak gondolom baj nem lehet :)
Bocsánat,hogy én is kotnyeleskedek,de én azt szeretném kérdezni,hova jártok és mennyibe kerül ott?
Még egyszer bocsánat!
1: úszópelus legyen nálatok tartalék, nálunk előszeretettel kakilt a vízben. Úszónaci vagy sima részletesebb nadrág is jó rá. Mi otthon fürdetünk, de le lehet zuhanyozni is.
Ficánka babaúszó klub- mi a szérüskert utcai uszodába járunk, nagyon jó, mert nagy a medence, kb 30-32 fokos a víz.
Másfél éve járunk, a lányom 5 hónapos kora óta. Nagyon szereti, most került át a nagyobbakhoz.
Mi a Stilianosba járunk, a 16. kerületbe. Nem klórral tisztítanak és ez fontos volt az ekcéma miatt, illetve, hogy ide más nem jár, csak mi kisbabások. Semmi rossz tapasztalatom nincs. Semmit nem kapott el., gondolom az is közre játszik, hogy tényleg nem jár más és mindenki figyel nagyon a higiéniára.
Nálunk úszópelus kell és rá kisnadrág, amit helyben is meg lehet venni, az a lényeg, hogy a combjánál össze lehessen húzni. erről érdeklődj az uszitokban, mert én is ráfáztam, vettem mosható úszópelust és nem használhatjuk.
Ezek a fontosak és hogy vigyél valami alátétet, amin majd öltözeted.
(Nem tudom neked mekkora a babád, mi már használunk papucsot meg fürdőponcsót)
Nekünk 21.000 ft/ 5 alkalom. Ebben benne van utána a babaszauna, sótéglák vannak. Megfázásos időszakban ez nagyon szuper tud lenni. Ezek az alkalmak 2 hónapig használhatóak fel.
Mi utána lezuhanyoztatjuk a babákat és persze előtte is.
Nem tudom máshol milyen a helyzet, a mi uszink nagyon szuper, minden igényt kielégít, hiszen kimondottan gyerekeknek épült. Játszószobával, szoptatós sarokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!