Lehet olyat csinálni hogy egy 2 hónapos babának aki eddig csak szopott egy napig csak tápszert adni?
Figyelt kérdés
el kell utaznom orvoshoz és nem tudom magammal vinni.ezzel a nagymama is meg tudná etetni.2008. júl. 28. 11:02
1/7 anonim válasza:
Először próbáld ki, hogy egyátalán megeszi-e, mert az én babám inkább éhen hal, de nem fogad el tápszert, pedig próbáltunk jópárat.
2/7 anonim válasza:
Én a 3 hetes fiamat hagytam pár órára az apjával,de elötte lefejtem neki tejet.Azt simán megitta és jól érezte magát.Annyi,hogy fejés elött jó néhány órával elkezdtem szopisteát inni,attól mindig rengeteg tejem lesz.Nekünk is a mamára kell majd hagyni 7 hetesen egy napra.Elötte kipróbáljuk a tápszert is meg a fagyasztott tejet is.Ha lehet akkor inkább a tejnek örülnénk jobban ha elfogadná fagyasztás után.Esetleg próbáld ki te is elötte,valamelyiket biztos elfogadja.
3/7 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg annyit lefejni előtte, hogy elég legyen egy napra. Mégiscsak jobb ha van rá lehetőség, hogy anyatejet kapjon a baba és ne tápszert. Szerintem jobban is elfogadja a fagyasztott-olvasztott anyatejet, mint a tápszert.
Lassacskán fejd le azt a mennyiséget amire szüksége van, mert ha azelőtt egy nappal szeretnéd mind lefejni lehet felborul a kereslet-kínálat (gondolom már ki van alakulva) és neked sem jó ha hirtelen több tej termelődik és feszül a melled.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is próbálj fejni. Nekem bevált. Itt kellett hagynunk nekünk is a nagyival és mikor felkellt evett is belőle.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is fejj le tejet azt hagyd otthon! A tápszeres babák se egyik pillanatrol lesznek tápszeresek hanem általában fokozatossan megy el az anyuka teje és sokáig vegyesen kapja kiegészítésnek. A tápszert sokkal nehezebben emészti meg! Sztem ne csinálj ilyent! Jah és ha normális a gyerekorvos kérd ki a tanácsát pont amiatt amit az előbb emlitettem. Az én babám 3honapos és 3hete lett tápszeres is (este kap potlást) és azota a kaki, az emésztés is nehezebben megy.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a nagyobbik fiam aki most 5 és fél éves egy kortyot sem volt hajlandó meginni a fagyasztott anyatejből
2008. júl. 28. 20:34
7/7 anonim válasza:
Ne fagyaszd le, 48 órát a hűtőben is eláll. A fagyasztottat pedig csak pasztőrözve lehet oda adni a babának, a nagyinak kicsit sok lenne így, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!