Aki az éjjeli evésről leszoktatta a babáját úgy hogy nem adott neki enni, meddig tartott a sírás?
Figyelt kérdés
Egy éves elmúlt a kislányom, és jó esetben 2x, rossz esetben többször is felkel enni, most lett elegem, ma éjszakától kezdve csak vizet kap. Érdekelne, mire számítsak, egy-két éjszaka lesz balhé, vagy inkább pár hét? (Légyszi ne írjatok olyanokat hogy már rég nem kéne ennie éjszaka, tudom ezt én is. Köszi.)2014. máj. 6. 17:56
21/22 A kérdező kommentje:
Koszi de neki nem a foga miatt van ez, es nem ideiglenes, hanem egyszeruen allandosult rossz szokas volt hogy allandoan evett ejszakankent is. Tegnap mar nagyon jo ejszakank volt, remelem ma megjobb lesz. Eleg neki ejjel ha sir ha kiveszem es simogatom, a hasamra fektetem. Hulla faradt vagyok, nem szeretnem ejszakankent hordozni. Segitsegem nincs (apuka sem..)
2014. máj. 10. 20:38
22/22 anonim válasza:
Kisfiam 13 hónaposan magától elkezdte elhagyni az éjjeli evést.... Addig egyszer kelt enni, egy teljes adag tépit megevett, valóban éhesen és mohón, 2 és 5 között valamikor. Most 9kor fekszik, 6-7kor eszik egyet, amit nem neveznék éjjelinek és még alszik utána kicsit. Szerintem nem kell kínozni....De ez az én véleményem. Írtad, hogy nappal nem eszik sokat. Lehet, hogy éhes tényleg! Védőnőnk 4 gyermekes, értelmes nő, azt mondta, bármilyen leszoktató dolgot másfél éves kor után érdemes próbálni, mert addig lehet éhes, elkezdenek pl. ilyenkor járni stb...Én azt tenném a helyedben, hogy megpróbálnám először 2ről 1re csökkenteni az evések számát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!