Ma sírás közben ráfújtam az 5 hónapos babámra, nem durván, de azonnal abbahagyta a sírást pár másodpercre. Ez mitől van, és vajon bajt okoztam?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 12:41
1/9 anonim válasza:
Nem okoztál bajt, ez gyakran kizökkenti a sírásba belemerült babákat, én is alkalmaztam többször sikerrel. Ez egy új, ismeretlen inger a számukra, amit egyébként kedvelnek, viccesnek találnak.
3/9 anonim válasza:
Hogyne okoztál volna, afrikai országokban is ráfújással végzik ki a kisgyerekeket.
4/9 anonim válasza:
Ezt KELL csinálni, mikor annyira sír, hogy úgy tűnik levegőt se fog venni. Nálunk minden oltásnál ez a forgatókönyv.
5/9 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos ajánlotta arra az esetre, ha nagyon sírna, vagy nem venne levegőt.
6/9 anonim válasza:
Nem okoztál bajt. Ha ráfújsz akkor egy pillanatra nem kap levegőt és ettől meglepődik, talán kicsit meg is ilyed. Én mind a két gyerekemnél alkalmaztam ha hisztiztek. Soha nem csaptam a fenekükre inkább rájuk fújtam.
7/9 anonim válasza:
Most ez komoly? Nem durván ráfújtál,hogy lehet durván ráfújni? Komolyan kezdek kétségbeesni milyen gyerekek lesznek a mostani babákból ahol az anyuka attól retteg ártott a gyereknek a ráfújással...
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Lesül a bőr a képemről. Ijed, nem ilyed. Helyesírás 1-es.
9/9 anonim válasza:
Ez a búvár reflex. A babaúszáson merülés előtt az elején ezt alkalmaztuk. Fújás, majd merülés. Amúgy ezt én is csináltam/lom babámnál, mikor már nagyon sír. Ilyenkor befejezi és nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!