Tejérzékeny babák anyukái ki hogyan kezdett hozzá a diétához?
Figyelt kérdés
Fiamról kiderült,hogy lehet tejérzékeny. Nem tiltották le az anyatejről én viszont tej mentes diétára kerültem. Van e olyan bolt ahol tejmentes ételeket lehet kapni? Növényi tejszín stb? Mit adtok neki ha kenyeret adtok neki mit tesztek rá? Tudom pék árukból csak vizes zsemle kifli jöhet szóba. Tudnátok segíteni?2014. máj. 6. 16:20
12/16 anonim válasza:
én vagyok a 4 hónapos baba anyukája,ide vidd el nálunk így derült ki!és így bizonyítottan a tb is támogatja 90 % ra a tápszert pl!!!így 295 ft egy doboz tejmentes tápszer...
13/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Legalább tudom milyen termékeket keressek,és válogatni ahol keressem.
2014. máj. 8. 10:58
15/16 anonim válasza:
Elnézést, igaza van a 10es válaszolónak. A hulalában csupán nátrium kazeinát van. Akit érint, tudja mi az. Csak ne csodálkozzatok ha rosszul vagytok/van a gyerek. Mi tapasztaltuk a hatását.
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 15 válaszóló megtudnád nekem mondani,hogy az micsoda? Bocsi ha kellene tudnom de én még nagyon az elején tartok ennek és nem szeretnék most már ártani a babámnak.
2014. máj. 10. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!