13 hetes a babám, és felül magától a pihenőszékben és ölben. Még kinek?
Figyelt kérdés
Eléggé aggódom, mert úgy tudom, nem lenne szabad ülnie.Akárhogy teszem, tartom, mindig megoldja, hogy felüljön (kivéve hanyatt).Nem győzöm visszanyomni, vagy felemelni.Másnak is volt/van így a babája?Nem lesz gond belőle, hogy ennyire ücsörögni akar?2009. dec. 26. 19:18
1/4 anonim válasza:
Az én fiam is 14 hetes kora körül ült fel! Én is pánikoltam! A védőnő azt mondta ne kapjak frászt! Amit egyedül meg tud csinálni, attól nem lesz baja, végül is nem kötözheted le! Állítólag ha fel tud ülni, akkor a gerince elég erős, hogy üljön! Az én fiam most lesz 9 éves és nincs semmi gond abból, hogy korán felült!
Nincs semmi gond! Hagyd önnállóan fejlődni!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál!
2009. dec. 26. 21:10
3/4 anonim válasza:
Szia, mi is olyan 3-4 hónapos korban kezdtük az ülést. Én mondjuk pánikoltam, de még a védőnőnk is azt mondta, hogy ne hagyjam, mert nem elég erős a gerince. De miután egy fél órás autóutat végigkínlódott, mert állandóan fel akart ülni beszíjjazva, és nem adta fel, azt mondtam, azt csinál, amit akar. Nem tilthatod meg neki. Aztán nagyon korán elkezdett egyedül is ülni, aztán már ott tartunk, hogy áll, 6 hónapos!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor egy kicsit hagyom érvényesülni.
2009. dec. 27. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!