3 hós babátokkal mit kostoltattok?
És ízlik neki??
hogy adod neki?
Alma mehet. Banán is esetleg, de keksz semmi képpen. Az glutént tartalmaz /még a babakeksz is!/. Glutént csak 6 hó után vagy még később adj.
3 hónaposnak ha nem szopik akkor alma, vagy 4 hónaposnak való bébi ételeket adj.
Mi már eszünk 1-2 bébidesszertet,ami 4 hótol való a babáknak. A kedvence a sütőtök-alma-körte. Amit szerintem próbálhatsz,az a répa,alma,sütőtök,őszibarack,banán.
De kekszet???Azt még biztos nem adnék neki!
3 hósan semmit nem adtam neki, tápszert kapott csak, Épp ezidőtájt fogyott el a tejem, ami amúgy is kevéske volt.
5 és fél hós volt, mikor először kóstolt almát.
Kislányom 4,5 hónapos, és most kóstolgatjuk a bébi gyümölcsleveket amik 4 hónapos kortól valók, és kétszer kapott már pár kanál bébidesszertet, ami szintén 4 hónapos kortól adható.
Egyenlőre egy darabig csak az italokat adom neki.
Nekem is sokan tanácsolták, hogy 3 hónaposan elkezdhetjük a hozzátáplálást, de én jobbnak láttam ha várok. Így sem késett le semmiről.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!