Volt már olyan napotok, hogy nagyon vártátok, hogy vége legyen?
Csak hogy egy kis mosolyt csaljak az arcotokra, a dédnagypapám mondta 80 évvel ezelőtt, hogy mindenkinek kötelezően gyerekeket kellene vállalnia, hogy mindenki megtudja, milyen nehéz is a gyereknevelés, ellátás és senkinek se legyen jobb/könnyebb. :)
Amíg nem volt gyerekem, nem tudtam mire vélni ezt a kijelentést, de már tudom.
Tényleg k.va nehéz, és minden korcsoportnak megvan a nehézsége, ha valami jobb, jön egy másik megoldandó feladat, de amikor átölelnek és azt mondják majd, hogy szeretlek Anya, asszem minden gondunk elszáll egy pillanat alatt.
Hogyne lett volna! Anyának lenni nagyon nehéz, sokan azt hiszik, hogy Hawaii, dizsi, lámpafény itthon ülni egész nap és "csak" a gyerekre vigyázni, de rengeteg energiát, türelmet, odafigyelést és koncentrációt igényel, kemény meló na:)
Nálunk is sokszor előfordul, hogy 10 percenként az órára pillantok, alig várom, hogy meghalljam a férjem kulcsának zörgését, és végre "lepasszolhassam" a gyereket .. :) Imádom őt és ő az életem értelme, de nyilván besokall az ember, ha már pisilni sem tud elmenni, mert valaki állandóan a lábába csimpaszkodva követi (mi most itt tartunk:))
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!