Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fogzási orrfolyás csak az...

A fogzási orrfolyás csak az áttöréskor jelentkezik vagy egészen a fog teljes kinövéséig?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Nekünk csak az áttörés napjaiban folyt a nózi, sem elötte sem utánna nem tapasztaltam ilyet!!

2009. dec. 25. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is csak alkalmanként,meg volt,hogy úgy beduzzadtak a nyálkahártyái,hogy szegénykém nem kapott levegőt és kiszívni sem tudtam semmit.

Adtam neki a homeós bogyókat..amennyire tudott segített..

2010. jan. 2. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
sambucus nigra a neve..
2010. jan. 2. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az áttöréskor, plusz-mínusz egykét nap, és nem szokott durva lenni, nem is tarthat sokáig, ha mégis, az már nem a fogzás miatt lehet. De igazából nem is számít, úgysem nagyon tudsz mit csinálni egy orrfolyással. Ne adjál neki tejet (anyatejet és tápszert igen, de ha kap már tehéntejet, tarts szünetet), az segít egy kicsit.
2010. jan. 2. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!