Mit csinálnátok akkor, hogyha este 1,5 óra sírás után nagy nehezen sikerül elaltatni a pár hetes babátokat, aki ezután jól hallhatóan telerakja a pelust?
Én is kicserélném. Főleg, ha lány.
Egyik rokonnál volt már, hogy kezelni kellett a pár hónapos kislány nemi szervét, mert a kakától elfertőződött.
Ez a rokon sajnos gyengénlátó, gondolom emiatt nem vette észre, hogy nincs rendesen kitörölve.
én is dilemmáztam ilyenkor mindig, emlékszem...
ha egyszer egyszer benne marad, nem lesz semmi baja.
ha kipirul emiatt a popsi, akkor kend be jó kis zsíros popsikrémmel, meg hagy majd szellőzni puccosan napközben. az majd helyre hozza...
egy egy alkalom miatt nem lesz se pelenkakiütés, se véres vörös bőr, se fájdalmas kicsípett seb.
szóval, ha néha /de nem rendszeresen/ aggódsz az alvás miatt, inkább várd meg, míg megint felébred, és akkor tedd tisztába.
én többnyire pár hetesen kaja után raktam tisztába, mert akkor trottyolt, még éjjel is. előre nem is volt értelme. úgy csináld, hogy a hálójába pelenkázd, legyen éjjelifény, pelenkázókellék, és a baba alá valami alátét...
én ha ilyenkor kinyílt a csipája, cicin visszaaltattam
Hát megvan a véleményem az olyan "anyáról", aki kakiban hagyja aludni a gyerekét!
1. Jól kicsípi (nekem ne mesélje be a 2. válaszoló sem, hogy nem csípi ki a baba popsiját, ha egész éjjel kakában van, mert az hazugság), és iszonyúan fog fájni a gyereknek!
2. Kap egy olyan fertőzést, hogy még évek múlva is kezeltetni kell!
Ilyet egyszerűen nem lehet csinálni!!!!!
Kakiban aludni?
Egyébként, hogy a francba ne csíphetné ki anyatejes babának is? Már a kórházban (ahol gondolom ugyanígy benne hagyták többször) volt olyan baba, akinek szinte véres-piros volt a feneke!
MIndig kicseréltem.
Én is éjjelifénynél, sosem hagytam kakiban aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!