Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok akkor, hogyha...

Mit csinálnátok akkor, hogyha este 1,5 óra sírás után nagy nehezen sikerül elaltatni a pár hetes babátokat, aki ezután jól hallhatóan telerakja a pelust?

Figyelt kérdés
Hagyjátok aludni, vagy kicserélitek, vállalva ezzel, hogy felébred és kezdődik elölről a nyűglődés. A kérdés csak elméleti, a minap eszembe jutott, miután nagy nehezen elaludt, hogy mit csináljak, ha most bekakil...
2014. ápr. 30. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Én is kicserélném. Főleg, ha lány.

Egyik rokonnál volt már, hogy kezelni kellett a pár hónapos kislány nemi szervét, mert a kakától elfertőződött.

Ez a rokon sajnos gyengénlátó, gondolom emiatt nem vette észre, hogy nincs rendesen kitörölve.

2014. ápr. 30. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Természezesen kicserélném. Nem engedém, hogy kakisan aludjon.
2014. ápr. 30. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

én is dilemmáztam ilyenkor mindig, emlékszem...

ha egyszer egyszer benne marad, nem lesz semmi baja.

ha kipirul emiatt a popsi, akkor kend be jó kis zsíros popsikrémmel, meg hagy majd szellőzni puccosan napközben. az majd helyre hozza...

egy egy alkalom miatt nem lesz se pelenkakiütés, se véres vörös bőr, se fájdalmas kicsípett seb.

szóval, ha néha /de nem rendszeresen/ aggódsz az alvás miatt, inkább várd meg, míg megint felébred, és akkor tedd tisztába.

én többnyire pár hetesen kaja után raktam tisztába, mert akkor trottyolt, még éjjel is. előre nem is volt értelme. úgy csináld, hogy a hálójába pelenkázd, legyen éjjelifény, pelenkázókellék, és a baba alá valami alátét...

én ha ilyenkor kinyílt a csipája, cicin visszaaltattam

2014. ápr. 30. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Hát megvan a véleményem az olyan "anyáról", aki kakiban hagyja aludni a gyerekét!

1. Jól kicsípi (nekem ne mesélje be a 2. válaszoló sem, hogy nem csípi ki a baba popsiját, ha egész éjjel kakában van, mert az hazugság), és iszonyúan fog fájni a gyereknek!

2. Kap egy olyan fertőzést, hogy még évek múlva is kezeltetni kell!

Ilyet egyszerűen nem lehet csinálni!!!!!

2014. ápr. 30. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
en is kicserelnem es csereltem is mind a harom gyerekemnel pedig volt ugy hogy fel ejszakat fent voltam a kicsivel mert nem aludt felcserelte a nappalt az ejjelel elaludt vegre es rendesen hallotam hogy troty:-) termeszetesen kicsereltem nem hagytam benne utanna felebredt rahuzott meg kb egy.orat aztan aludt el olyan voltam hetekig mint egy darab mosogatorongy sirtam a faradsagtol de sz*rba sose hagytam oket aludni!
2014. máj. 1. 04:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kakiban aludni?

Egyébként, hogy a francba ne csíphetné ki anyatejes babának is? Már a kórházban (ahol gondolom ugyanígy benne hagyták többször) volt olyan baba, akinek szinte véres-piros volt a feneke!

2014. máj. 1. 05:57
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Én is kicserélném, de hagy szóljak azok érdekében akik nem cserélnék ki. Egyrészt nekem is anyatejes volt a babám és soha nem volt piros a feneke, pedig volt, hogy kakaiban aludt mert nem vettem észre amikor beletermelt. Kicsípheti a z anyateje is, mert barátnőm kisfiának mindig piros volt a popoja akármit csinált vele, nem tudom mitől függ, talán mit eszik az anyuka vagy nem tudom. Ha kislány fertőzést kap, hát erről meg annyit, hogy a fertőzés félperc alatt is bekerül a nemi szervébe nem kell ahhoz több óra, a gyengén látó ismerősöd pedig gondolom rendszeresen nem látta hogy szennyeződés marad a nemi szerven , talán még fürdetéskor. Mindentől függetlenül bármely kislányos anyuka járhat így, hogy a kislány valami fertőzést kap. Ha nem a székletétől akkor majd attól, hogy nyáron a homokozóban minden nélkül vagy egy szál bugyikában engedik játszani (már ott is a macska pisis homok a nemi szervében). Párhetes kisbabaáról beszélünk aki max 3-4 órát töltene egyébként a kakaijában. Most lehet lepontozni, de igen is van az a kimerültségi állapot, hogy mindegy hogyan alszik a gyerek csak aludjon már.
2014. máj. 1. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem, nincs olyan kimerultsegi allapot. Nekem ikreim vannak, egyedul csinaltam vegig az elso fel evet, neha mar ugy ereztem, hogy szeretnek meghalni, akkor legalabb pihenhetek. De kakiban nem hagytam oket.
2014. máj. 1. 09:02
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

MIndig kicseréltem.

Én is éjjelifénynél, sosem hagytam kakiban aludni!

2014. máj. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!