Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hetes a babám. Miért van az...

6hetes a babám. Miért van az hogy a babám 2napja már rátőr a sírás? Tegnap este 1órát sírt üvöltött ma reggel is rájött 5percre félek vmi baj lehet vagy hogy ismét rájöhet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy fáj a pocakja.
2011. jún. 10. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
nem a pocija fáj mert nem huzkodja a lábát,meg meg is masszíroztam többször a pocakot a lábát is felhuztam neki
2011. jún. 10. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor se nyugszik meg, ha felveszed és sétálsz vele? mert akkor valamije fáj, vagy talán beteg.
2011. jún. 10. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet front miatt is. Sok helyen olvastam és a mi 7 hetes babánk is nyűgösebb az utóbbi napokban. Hidegfront van, és ő szinte biztos hogy nem komálja, nagyon szeles is az idő, amit szintén nem. Sajna a babák megérzik a frontot, legalábbis sokan, tehát ez is lehet a baj, de ha nagyon nem változik a dolog, nem javul, akkor lehet hogy célszerű dokit megkérdezni, megnézni nincs-e láza, nem fázik-e. Lehet, hogy több foglalkozást igényel, mert egyre többet érdeklik a dolgok körülötte stb.
2011. jún. 10. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem hasfájós akkor lehet a front vagy fázik,melege van!

Ezt a tarkóján nézd,ha hideg,fázik ha meleg akkor melege van.

De lehet,hogy csak anya hiánya van!Még csak 6 hetes. :))

2011. jún. 10. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, előbb írtam ki egy kérdést, erre megtaláltam ezt..:)

5 hetes kisfiam tegnap egész nap sírt, sírt és csak sírt.... Én a frontra kérdeztem rá. Doktornő mondta, hogy a kisfiúk érzékenyebbek a frontokra, de szerinten jötta hidegfront, az az oka.

2011. jún. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!