Milyen a jelleme, viselkedése a 11 hónapos babátoknak?
Úgy érzem,valamit elrontottunk már most a párommal a babánk nevelését illetően.A kisfiunk nagyon akaratos,ha valami nem úgy van,ahogy ő szeretné,rögtön kitör a sírás,nyafogás.Ha valamit megtiltunk neki,nem reagál,sőt annál erősebben akarja csinálni.Este nehezen alszik el,napközben pedig állandóak a hisztik.Nem játszik el egyedül,még 5 perc erejéig sem,a játékok sem igazán érdeklik.Mégis mitévő legyek,hogy ez ne így legyen?
Kezdünk kimerülni idegileg,pedig próbálom magam összeszedni és egyre nehezebben megy.
Fog ez valaha változni?Kérlek adjatok tanácsot!
Mintha az én fiamról írnál. Igaz, mostanában annyit javult a helyzet, hogy elindult és a menésével nagyon el van foglalva, nem ér rá annyit hisztériázni. Mintha napról napra jobb lenne, már a cicánkat sem tépi, csak simizi.
Éjjel még mindig számtalanszor felsír-cici, tea, simi-visszaalszik.
De szerintem az alaptermészete, az sajnos ilyen és ezen nem tudunk változtatni.
Volt arra is példa, hogy ülésből hagyatvágta magát, mert valami nem tetszett neki. Elképesztő.
11,5 hónapos fiú
Szia!
Az én kislányom is 11 hónapos lesz,vízöntő(nem tudom,hogy ez számít-e valamit),de dettó mint a te kisfiad.Hisztis ha valami nem úgy van ahogyan azt Ő szeretné,nem játszik el egyedül csak én kellek neki(nagyon anyás).Ráadásul még sírni sem hagyhatom(nem mint ha akarnám),mert olyan a betegsége,hogy akkor köhög.Egy éjszakát sem aludt még végig.Szerintem ez jellem kérdése.Hát nem könnyű!De ahogy nőnek szerintem úgy lesz jobb(legalább is remélem).Kítartás!
Dettó!!!!
Egy éves elmúlt és csak rosszabb és rosszabb.....
Az ég világon semmi sem érdekli folyton szórakoztatni kell!!! Annyira fárasztó én meg csak fogyok és fogyok mert az evéssel is úgy vagyok, hogy ha üvölt mellettem inkább nem eszek. Talán egy pár év múlva jobb lesz....Addig meg ne is reméljünk jobbat.
Köszönöm nektek lányok!Kicsit megkönnyebbültem,mert a válaszokat olvasva látom,hogy nem egyedi a problémánk.Érdekes,mert ő az első babánk és meg voltam győzödve arról,hogy majd milyen ügyesen vesszük az esetleges akadályokat...közben meg mégsem.Sejtem én,hogy már alakul a személyisége és az alaptulajdonságai is kezdenek mutatkozni.Húúú nehéz évek jönnek :)
Az én kisfiam is néha csapkod,a szemüvegemet szeretné leszedni.Ilyenkor határozottan mondom,hogy "nem szabad,nem lehet..." és annál jobban hadonászik.Amikor már ötvenedszerre szólok,legogom a kezét,picit rácsapok (de igazán picit!) akkor is folytatja.
Na és ilyenkor nem tudom,hogy jól tettem-e amit tettem,vagy sem?
Ti hogyan kezelnétek ezt?Illetve biztosan volt hasonló eset...ilyenkor mit tesztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!