Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha újszülött érkezik meddig...

Ha újszülött érkezik meddig nem tanácsos látogatókat fogadni? Nincs immunrendszere.

Figyelt kérdés

vagy van, aki már az első héten fogad?

csak én belegondolok, hogy olyankor szalad az egész ház, kimerültség van, a baba még érzékeny mindenre, és nekem a rokonom már most kiköti hogy ő aztán járni akar hozzám segítésre hivatkozva.

én meg örülnék ha a fájó gátsebemmel, meg a baba miatti kimerültségemmel nyugton hagynának, pláne hogy ez az én és a baba pillanata én intimnek tartom még ennyire az elején. ismerkedünk egymással, szeretgetjük egymást, stb.

2014. ápr. 25. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem a gátsebed fog fájni... Hidd el, jobb az elején túlesni rajta, mert később csak kimerültebb leszel... Hozzánk aznap eljött a férjem haverja, én mondtam, hogyha van kedve, jöhet aznap este is. Ja, és a kicsinek nem lett semmi baja, nem lett beteg a látogatóktól... Pedig januári gyerek.
2014. ápr. 25. 14:32
 12/18 A kérdező kommentje:

hát igen

szeretett családi légkörben minden más.

lehet akkor én sem frusztrálódnék ilyeneken.

bennem megmaradtak olyan dolgok, amikor vki meglátogatott, hogy utána lehordta a helyet ahol élek, mint valami gettonegyedet

egy másik meg fennhangon taglalta, hogy segít, olyan színben feltüntetve, hogy kihasználom

én valahogy más rokoni légkörbe születtem anno

2014. ápr. 25. 14:41
 13/18 gabszem ***** válasza:
én nem csináltam ebből gondot, de azért az értelmesebb rokonok tudják hogy nem illik rögtön odamenni. nekem sokan megnézték már a korhazban, mikor hazajöttünk a nagyszülők jöttek szinte minden nap segiteni. engem nem zavart. aki beteg volt az meg tudta hogy nem szabad jönnie
2014. ápr. 25. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az új 6 hétig még a nagyszülők sem láthatják a babát nagy szemétség. Te sem örülnél ha nem láthatnád az unokád első 2 hónapjában egyszer sem. Nem órákra mennek az emberek, csak egy röpke pillanatra.
2014. ápr. 25. 18:09
 15/18 A kérdező kommentje:

és aki nem röpke pillanatra?

olyan kellemetlen elküldeni valakit

2014. ápr. 25. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom azt paraszt azért 10-15 percnél tovább szerintem senki nem marad vendégségbe az elején.
2014. ápr. 25. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki sokáig maradna és már kimerültél akkor mondd,hogy szopi következik.Nálam,ha a baba éhes lett és szóltam,hogy etetés lesz,általában elmentek a látogatók.
2014. ápr. 25. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
hozzánk is,akkortól jöttek hogy hazajöttünk a kórházból.
2014. ápr. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!