Ti amit fürdés után ráadtok az újszülött babára, bodyt meg rugit, azt másnap éjjel már nem adjátok rá egyiket se?
Figyelt kérdés
A rugit is csak egyszer adjátok rá?2014. ápr. 15. 12:32
1/13 anonim válasza:
bodyt nem adom rá. Én is naponta veszek tiszta pólót.
A rugit, ha nem lett pisis, nem bukta le, stb. ráadom
2/13 anonim válasza:
Amikor még pár hónapos volt, nem volt külön pizsije, amit éjjel ráadtam azt reggel levettem, és fürdés után újat kapott!
3/13 anonim válasza:
Minden fürdés után tiszta body-t és tiszta rugit adtam, még akkor is, ha nem lett se pisis, stb.
4/13 anonim válasza:
nálunk meleg volt, így csak rugit adtunk rá, minden nap tisztát
5/13 anonim válasza:
Minden fürdetés után tiszta rugit,bodyt adtam rá.
6/13 anonim válasza:
Az első babám hálózsákban aludt, azt többször is ráadtam. Nappal kapott bodyt és rugit, fürdés után a hálózsákot. A kisebb babámra meg fürdés után mindig tiszta bodyt és rugit adtam, és abban volt másnap napközben is.
7/13 anonim válasza:
Én bodyt mindig tisztát adok, de amiben alszik (vagy hálózsák, vagy olyan rugi, amit csak pizsinek használunk) azt kb. 3x ráadom, ha nincs baleset :-) Reggel átöltöztetem.
3 hós baba.
8/13 anonim válasza:
Én az első hetekben mindenből tisztát adtam a lányomra, aztán kb 3 hónapos korától kezdve csak bodyt kapott újat minden éjszakára, a pizsiként használt rugikat 2-3szor is ráadtam.
Ma már nem így teszem, 9 hónapos, erősebb a pisijének a szaga, amit picit átvesz reggelre a rugi is, így abból is csere van minden este.
9/13 anonim válasza:
Igen kicsi baba korában minden nap új bodyt és új rugit adtam rá.
10/13 anonim válasza:
3 hónaposom nagyon bukós, így még nem volt olyan, hogy egy rugi egy napnál tovább legyen rajta, bodyt cserélem minden nap, hálózsákot hordja 4-5 napig, ha nem bukja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!