Buszoznátok 11hetes babátokkal ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Bankba kellene mennem sürgős dolog miatt de a férjem nincs itthon(bank zárásáig valószínű nem is ér haza),így nem tudok bemenni a városba autóval...2014. ápr. 25. 09:53
1/9 A kérdező kommentje:
Nem Pest,de megyeszékhely...
2014. ápr. 25. 09:54
2/9 anonim válasza:
Nálunk szakad az eső, így nem, de egyébként igen.
3/9 anonim válasza:
Persze. Nekem is volt több ilyen szitu. Baba be a babakocsiba, és már mehettek is. Vigyél neki mindent ami kellhet, pelus, textilpelus, egy zörgős játék, vagy amit szeret, tápszer ha tápszeres, cumi. Semmi gond nem lesz. Hányan buszoznak pici babával!!
4/9 anonim válasza:
Igen. Én is buszoztam ilyen pici babával, amikor a nagytestvért vittük valahova. Ha esik az eső, az sem zavarja őt, csak tegyél rá esővédőt.
5/9 anonim válasza:
Más esetben is, ha messzebbre kell mennem, nem csak ilyen esetben.
6/9 anonim válasza:
A babád közel 3 hónapos, így nyugodtan.
Esetleg annyit még, hogy időzítsd az indulást úgy, hogy etetés, pelenkacsere, öltözés után- hogy aludjon- így könnyebben, gyorsabban tudsz haladni :)
Jó utat.
7/9 anonim válasza:
Igen, sokszor kellett mennünk, még kisebb korában is.
Viszont én inkább kendőben vittem.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ,ment a zöld kéz. :)
2014. ápr. 25. 10:21
9/9 anonim válasza:
Mi most értünk haza a tennivalók után. Esik az eső, de hordozóban magamra kötöttem, és van rajta sapka, a hordozón meg csukja. Nekem meg szabad a kezem, fogtam az ernyőt. Voltunk bankban és bevásárolni is. Igaz, az enyém 5 hónapos, de a lényegen nem változtat. Ha menni kell, meg kell oldani. Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!