Megőrülök tőle, hogyan tudnék feltöltődni?
Már ovis fiam van, de olvasva a leírásodat ami azonnal beugrott az az, hogy talán már kezdi kinőni a csörgős játékokat, jöhetne valami "komolyabb".
Ha érdekli, leköti a zene, akkor én valamilyen zenélős, figealemfelkeltő dologban gondolkodnék.
Az én kisfiam is nagyon szerette a zenét, felfigyelt rá, a színes fényeket és a nyomkodást, tapizást minden baba szereti.
Ezek a játékaink voltak kb. 6 hós kortól (és tényleg jók, tényleg lekötik, érdemes beruházni egyet-egyet):
Ez a kis maci énekel, kacag, villognak a hasán a gombok, tépőzárral szinte bárhová feltehető, nagyon strapabíró (nekünk pirosban van):
Ezt a kis rádiót lehet tekergetni, zenél, mondókázik, zörögnek benne a kis gyöngyök és betűk:
Ez az állatos, éneklős, földgömbtekergetős, villogós kis telefon is nagyon aranyos, a kisfiam szerette ilyen idősen:
Ha szereted a Fisher Price termékeket (mi inkább Vtech rajongók voltunk), akkor ez is jó (volt ilyenünk is):
(nyomd és gurul állatkák)
Az idegességedre pedig jót tud tenni, ha legalább az egyik alvós 1,5 órájában te is időnként pihensz (tudom, meg kell oldani a háztartási feladatokat is, de engedj meg néha magadnak egy kis pihenőt- én pl. beültem egy kád vízbe egy könyvvel vagy olvastam, esetleg én is aludtam egy kicsit), illetve tényleg jótékony hatású a citromfű tea és a magnézium.
Nehogy már ilyne pici baba kiakasszon, hol van még a dac és a hiszti :))
Fel a fejjel, nem kell beleőrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!