Ma nincs türelmem, fel tudnék robbanni, megőrülök?
Figyelt kérdés
Csak 4.5 hónapos, állandóan sikonyál, játszik, panaszkodik, stb. Megőrülök, szeretnék csendben lenni, egyedül. Nagyon készen vagyok, ellátom, de most szívesebben lennék a Holdon! Más is érez így annak ellenére, hogy szereti a gyerekét?2014. márc. 11. 12:32
1/11 anonim válasza:
Persze, időnként mindenki érez így.
2/11 anonim válasza:
igen vannak és lesznek ilyenek amikor az anya is kimerül főleg ha egész nap nincs segítsége.
3/11 anonim válasza:
Az ilyen sajnos előferdül bárkinél. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, egész nap egyedül vagyok vele. Ha tudna beszélni még hagyján lenne, de ez a vékony magas hang panaszkodás, nyűgösség (fáj a pocakja), őt is és engem is kikészít. :( Szeretem, de most letettem az ágyába és kiszellőztetem a fejem a másik szobában,mert falnak megyek.
2014. márc. 11. 12:48
5/11 anonim válasza:
Miért nem mentek sétálni? Szép idő van, itt legalább is. Menjetek valami csendes környékre.
6/11 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig elindultam vele valamerre. Már az is segít, ha látsz más embereket pl. a boltban...
7/11 anonim válasza:
Megeteted, kocsiba ülteted aztán lehet menni sétálni. Neked is és neki is jót tesz. Nézelődj, menj emberek közé. Nem kell otthon ülni.
8/11 anonim válasza:
Igy van menjetek ki a lakásból. Séta,nézelődés stb. Ő is kikapcsolodik és te is. Kell a változékonyság főleg ilyen napokon. Nem szabad otthon gőzölögni.
9/11 lyna82 válasza:
Persze hogy van ilyen!A fiam pont tegnap volt nagyon nyügi,semmi nem volt jó neki.( 3,5hónapos) Felöltözteted és irány a levegő!Babóm olyankor egyből megnyugszik,és alszik 1-2 órát.Addig anya is pihi! :-)
10/11 anonim válasza:
Én ezt érzem szinte minden nap... Csak az enyém 2hós, a nagy 2,5 éves... A férjemnek most indultak be a maszekok, így munka után egyből megy oda, este ér haza. Hétvégén is. Hónapokig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!