Néha úgy érzem, megőrülök és még csak 3 hónapos, mi lesz így?
Nyugi, jó lesz az, de van egy rossz hírem,még csak az elején vagy. Jön majd a fogzás, a járkálás és hasonló dolgok.
Én Egy héten minimum egyszer kisírom magam és aztán jobb. Én egyedül vagyok, férjem külföldön dolgozik. Nagyszülők 1 héten egyszer ha felnéznek.
Mondjuk én pont 3 hónapos korában kezdtem kicsit összeszedni magam, szóval amiket írni fogok inkább kisebb babára igaz, de talán találsz benne hasznosat.
Szóval én addig voltam kiborulva amíg meg akartam felelni a saját elvárásaimnak, rendszert akartam, meg hasonlók és egyszer csak fogtam magam, úgy döntöttem feladom: amikor tudtam pihentem, berendezkedtem arra, hogy ha cicit kér, akkor legyen a közelben könyv, szoptatós tea, távirányító, okostelefon és hagytam had lógjon rajtam, közben meg pihiztem, olvastam, iszogattam, tévét néztem (hang nélkül), ő meg néha órákat aludt rajtam...
A kaját rendeltem, megtanultam fekve szoptatni, néha úgyis elaludtunk együtt (én csak félálomban)... a házimunkát meg úgy csináltam, hogy közben próbáltam szórakoztatni.
Eleinte nagyon féltem, hogy elrontom, sose lesz vége, stb. de aztán olyan 4 hónapos kora körül ahogy elkezdett nyitni a világ felé, szép lassan minden rendbe jött.
Nyugi, jobb lesz! :)
óóóó, ezt én is pont így gondoltam ahogy te!
Mondjuk nálunk olyan 8 hetesen kezdett javulni a helyzet. De addig... hát nem csinálnám újra az első pár hetet az biztos!
Szóval nyugi! ha javulni nem is fog a helyzet, meg fogod szokni.
Pici fiam fél éves múlt és kezd egyre többször ébredni éjjel (talán a foga, talán a mozgásfejlődés)... de valahogy már ez sem zavar. Hozzászoktam ehhez is, pedig az elején emlékszem mennyire utáltam, szinte féltem az éjszakától, mert nagyon, de nagyon egyedül éreztem magam olyankor.
A lényeg, hogy fel a fejjel, próbáld meg kicsit lazábban felfogni az egészet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!