Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kap a babátok karácsonyra?...

Mit kap a babátok karácsonyra? Sokat költötök az ajándékokra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bébikomp és játék mobiltelefon. 7 hónapos. A kettő együtt 5ezer Ft volt.
2009. dec. 23. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia! Mi gyerekülést vettünk neki, meg a FP. tanuló kutyust. Ez igy 40000ft. 7 hónapos
2009. dec. 23. 08:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Egy műanyag rózsasznín:-)) hintát, amin duda is van és ajtófélfára lehet aksztani, 1990 ft volt.

Meg egy plüssmacit az 2000 forint volt.

ezeket kapja tőlünk.

2009. dec. 23. 08:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem sokat költöttünk, mert nincs miből. Angol turiban vettünk neki kis köntöst, minihátizsákot és labdát. Ezen kívül még kap keményfedeles könyvet. 12,5 hónapos.
2009. dec. 23. 09:25
 15/21 anonim ***** válasza:

13.5 hónapos a lányunk.Motort,FP zenélő-világító mozdony és egy FP mókakockát kap.Ez összesen 5500 Ft.Mindet az aukciós oldalról vettem.Feleslegesnek tartom új játékot venni,ezek is jó állapotban vannak.

Az egyik nagyitól vszínű ruhát kap,az anyukámtól pedig egy magasságmérőt és egy labdát,amit ha földhöz csap,világít.

2009. dec. 23. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Gyerekülést vettünk közösen anyósékkal (már használjuk) és tőlünk még fa építőjátékot kap. Anyukáméktól kap még valami zenélős, nyomkodós, világítós (szülő kikészítő :)) vonatot meg járássegítőt. Keresztanyuéktól tanulókutyust, nagybácsitól Nike cipőt meg biztos lesz még 1-2 apróság.

10 hónapos

2009. dec. 23. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:

5 hetes lesz a babó karácsonykor, így mivel minden olyan játék megvan, amit ilyenkor még tud valamire használni, egy felakasztható rezgős rágókát kap: 1500 Ft volt. Ha meghúzza, nem zenél, hanem rezeg. Szerintem vicces :o)

Anyáéktól kapja a játszószőnyeget és a kiságyra tehető zenélő forgót (ez amúgy is kellett volna, már alig bírtam ki karáiig, hogy ne tegyem fel neki)

A többiektől még nem tudjuk mit kap, ezért sem vásároltunk be játékokból. 5 hetesen pedig még annyira nem értékeli a karácsonyt. Majd jövőre már superebb lesz.

2009. dec. 23. 11:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Sajnos tőlünk semmit, mert nem telik rá!Egymásnak sem adunk semmit.Ilyen karácsonyunk még nem volt.:-(

A keresztszüleitől kap játékot.Most 11 hós és az 1. karácsonya.Vígasztalom magam, hogy ő még úgy sem érti, meg hogy nem az ajándékok a fontosak, de így is szörnyen érzem magam.Pedig annyit ábrándoztam hogy milyen lesz az első karácsonyunk együtt.Hát ilyen!Örülök, ha kenyeret fogok tudni venni a két ünnep között.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

2009. dec. 23. 12:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó! Sajnálom hogy ilyen rossz a helyzet, ilyenkor én érzem magam rosszul, hogy mi bezzeg mennyi sz@rt megveszünk, másnak meg semmire se tellik, de ne csüggedj, tudom hogy most nem vigasztal, de a pénz és az ajándékok a legkevesebbek a szeretet számít, tapasztalatból tudom, hogy nincs annál fontossabb hogy az ember a szeretteivel lehessen, volt hogy minket ebben akadályoztak meg tőlünk független dolgok, na az volt az igazi fájdalom, örülök neki, hogy nálatok nem ez a helyzet és kívánom szívből hogy a következő karácsonyotokon ne csak szeretet hanem ajándék is legyen! Üdv: A
2009. dec. 23. 16:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányomnak ez lesz az első karácsonya ( 9 hós) zenélő formabedobót kap, egy állatos szintetizátort, egy nagy plüssmacit meg pár ruhát. Összvissz kb 10000 Ft volt az egész.Sajnálom én is az előző válaszolót, hogy nem telik ajándékra, de tényleg igazából nem ez a fontos,hanem hogy itt vagyunk egymásnak.
2009. dec. 23. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!