Tej helyett mit lehet adni 13 hos babanak reggel 6kor? Teat vagy milyen gyumolcslevet, esetleg szojatejet, kokusztejet, rizstejet, zabtejet, mandulatejet (nem tudom melyik allergizalo hatasu)?
Figyelt kérdés
a doki szerint egy idore el kellene hagyjuk a tejtermekek fogyasztasat (tejallerigia?), de nem tudom mit lehetne adni a babanak, ugyanis reggel 6 korul felebred tejet inni jelenleg.
Plusz meg ekcema is megjelent a boren, amit ma allapitott meg a borgyogyasz.
2009. dec. 22. 22:09
1/5 anonim válasza:
HA-s tapszer? Esetleg rizstej vagy szojatej. Bar mindkettonek rossz ize van, semmi koze a tej izehez, igy nem biztos, hogy megissza.
2/5 A kérdező kommentje:
azt irja a HA-s tapszer dobozan, hogy tehentejre allergias gyerekek eseteben nem szabad hasznalni. a nestles tapszeren neztem csak az igaz.
2009. dec. 22. 22:59
3/5 anonim válasza:
Adj neki Sinlacot.Az is Nestlé termék,speciális tápszer).
4/5 anonim válasza:
Van olyan tapszer, ami nem tehentej alapu. Mivel nem otthon elek, ezert a markaban nem tudok neked segiteni sajnos. A Sinlacot itt pedig nem is ismerik :o(
5/5 A kérdező kommentje:
sinlac-koszi!
2009. dec. 24. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!