Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek beteg a babája, hogy...

Akinek beteg a babája, hogy bírja lelkileg?

Figyelt kérdés

Úgy értem pontosan, hogy van egy alapbetegsége a kicsinek és sokat kell vinni vizsgálatokra???

Hogy bírtok vidámak lenni és nem kimutatni az aggódásotokat, mikor lát a kicsid és mosolygó szemmel néz rád, mert ő még semmit nem tud, a TE szíved meg majd ,eg szakad.?

2009. dec. 22. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hugom babája szívbeteg, így született. El kellett fogadni a helyzetet állandó gyógyszereket kap, havi vérvétel és UH. Az orvosok szerint nagyon jól van, ami látszik is rajta, teljesen olyan, mint a többi baba, nem látszik rajta a betegség. Meg kell hamarosan műteni (2 lyuk van a szívén és egy szívbillentyű nem tapadt meg rendesen), erre készül fel a család.

Persze, hogy mindenki jobban félti, hisz' egy apró betegség nála sokkal komolyabb veszélyt jelent. Figyelni kell, nehogy lázas legyen, ha valami gond van, azonnal orvoshoz kell vinni.

Egyébként imádjuk a gyerkőcöt, hamarosan 1 éves és már megtette az első lépéseket. Ha ránézek, akkor nem a betegsége jut az eszembe. Tudjuk és hiszünk abban, hogy a műtét jól fog sikerülni, s a kicsi szervezete gyorsan felépül.

2009. dec. 22. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a kicsit és remélem hamarosan jobban lesz és meggyógyúl teljesen.

Én kisfiamon sem látszik , hogy beteg, vagyis aki ért hozzá az látja(bevérzések), mindig nevet, rohan egész nap, 10-én múlt 1 éves és sajnos holnap is a klinika vár ránk, mert rengeteg bevérzés lett rajta mára, elég, ha felemelem és belilul neki.Nagyon aggódom!!!

2009. dec. 22. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A gyerekek hihetetlenek! Sokkal jobban viselnek bármilyen betegséget, mint mi felnőttek.

A legfontosabb, hogy ne rágódjunk a betegségen, s főleg ne éreztessük vele, hogy beteg, mert ez később visszaüthet.

Kitartást, hidd el, könnyebben viselni majd, mint te gondolod!

2009. dec. 22. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

szia

nagyon sajnálom a babádat,

az én fiam csak pár napja beteg, de teljesen ki vagyok készülve

péntek este volt egy kis hőemelkedése, mivel a fülét piszkálta gondoltam a füle fáj. másnap reggel vittük orvoshoz, azt mondta, nincs semmi a fülével, a lázát csillapítsam

szombat délután 38,8 láza lett, vasárnap ügyelet - az orvos azt mondta - anyuka a gyógyszer nem csodaszer, ha 2-3 nap alatt nem javul az állapota vigyem vissza

csak hát az én kicsi fiam, már nem volt hajlandó a gyógyszert bevenni, 40 fokos láza lett estére, germicid kúpot adtam neki

hétfő reggel hűtőfürdőztem, aztán vissza a dokihoz, végre a saját dokink rendelt, megvizsgálta, az mondta h szerinte jobban van, kicsit piros a torka, antibiotikumos lázcsillapító kúpot irt fel, másnapra visszarendelt

kedden csak kis hőemelkedéssel ébredt, gondoltam túl vagyunk nehezén, vissza kontrollba, a doki szerint a nehezén túl van, elkezdődött a tisztulás, max egy hétig tart

ekkor kezdődött a neheze: ebéd után úgy ébredt a gyerkőc, h a füléből, érdekes sárgás váladék folyt, irány a fülészet - kiderült középfülgyulladása van a fiamnak, és átszakadt a dobhártya a tisztulás miatt! ORDÍTANI TUDNÉK!!!!

3 ORVOS 4 RENDELÉSEN NEM VESZI ÉSZRE, H A GYEREKNEK A FÜLE FÁJ!!!!!! pedig szóltam róla minden esetben

most épp a hegesedésre várunk, egy hét múlva megyünk kontrollba, rá egy hónapra újabb kontroll, és hallásvizsgálat, amitől nagyon félek, mert állandóam visszakérdez a fiam

bocsi a hosszúságért, el kellett mondanom

2009. dec. 22. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:

jAJJ, NAGYON SAJNÁLOM A KISFIAD ÉS REMÉLEM, HOGY SEMMI BAJA NEM LESZ A HALLÁSÁNAK.Hihetetlenek ezek a mai dokig, mi is mindent a régi gyerekorvosának köszönhetünk, hiába mondtam én bármit is , nem érdekelte, sőt azt válaszólta, hogy labilis az idegállapotom és beképzelek mindent.Persze, hogy ideges voltam mert 1 év alatt 2szer volt kétoldali tüdőgyulladása, 5ször röntgenezték és csomószór volt megfázva és még én vagyok labilis??Ma is Szegedre mentünk, mert bevérzett Gergő, olyan alacsony a trombocitája, hogy szteroidot kell szednie és hétfőn újra Szeged.Adtak neki nyugtató kupokat is hátha végre aludna éjszaka, mert 2 hónapja kb 10-szer kel , keserves sírással.Inkább nem is írom tovább...

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK ÉS SOK-SOK EGÉSZSÉGET A KICSIKNEK!!!!!

2009. dec. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!