Iszonyú nagy sírás -rívás . Nem tudom megnyugtatni . Front van? Nálatok mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:40
1/5 anonim válasza:
Nálunk csak annyi, hogy nyüglődve alszik el, sírva ébred, pedig így nem szokott.Ő melegfront-érzékeny ahogy észrevettem.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ne is mond, teljesen nyűgi a babám és aludni sem akar.
Biztos, hogy a front, melegedett az idő, olvad a hó is.
Ahogy olvasom sok babát érint ez a dolog.
3/5 anonim válasza:
nekünk is kemény napunk volt! :( éjjel 2 óránként keltünk, nappal nem aludtunk :( most sikerült 2 óra kényeztetés után elaltatnom, már most rettegek az éjszakától, össze fogok esni :S
4/5 anonim válasza:
Szintén nyűgös volt tegnap egész nap a 6,5 hónapos kisfiam. Ő a melegfrontra érzékeny az tuti. Hidegfrontnál aluszékony. Sőt még a fogai is jönnek szerintem, mert két napja megőrül, ha valami hozzáér, de azért mindent a szájába vesz.
5/5 anonim válasza:
Ó, nálunk is bolondokháza van! 1 hónapos a kisfiam és kegyetlen jó baba, de tegnap meg ma meg van őrülve! Folyton cici kell neki nyugtatásra, hiába kajálta már degeszre magát... Remélem, holnapra elmúlik, nagyon türelemjáték, nem bírok tőle mozdulni, pedig mennyi dolgom lenne így szenteste előtt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!