Mennyi idősen lehet megállapítani, hogy jobb, vagy bal kezes?
12:16-osnak én is bal kezes vagyok, és annyit a reál tárgyakhoz, hogy állítólag nagyon jó könyvelő vagyok, és emellett novellákat-verseket írok, rajzolok, festek :) Szóval ki mit fejleszt "bele" a gyerekbe.
Az én babám is egyenlőre kétkezes, bár a bal kezét sokkal többet használja, mindig azt nyújtja először és a kajába is azzal maszatol bele :D Még pici, de én reménykedem, szeretném átadni a "kreatív marhaságaim" a gyereknek.
12:16, hehehe, na igen.
nem elég, hogy csupa humán cuccot vágsz, még MINDEMELLETT képes vagy arra is, ami nem is lenne evidens. persze, mert balkezes vagy. :) ez ugyanolyan, az egeret is megtanulod jobb kézzel használni, ez fel se tűnik senkinek, na, adj egy egeret a jobbkezes bal kezébe, lehet boldogulni. vagy egy ollót. tudod, hogy miről beszélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!