Kismamák, anyukák, nektek mennyi megtakarításotok van a Gyed és a Gyes idejére?
Köszönöm Lányok! Hát akkor nagyjából kb mindenkinél hasonló a szitu... Azt hiszem, mégse fizetjük vissza a hitelünket, nekem megnyugvást jelent, hogy inkább nálam van a pénz és nem a banknál... igaz, igy havi 30-al lenne kevesebb a havi kifizetendőnk, de abban is biztos vagyok, hogy "elvernénk" azt a havi 30-at, szóval nem biztos, hogy meg bírnánk takarítani.
Férjem m.helye amúgy inog - átszervezés alatt van, de emiatt sem aggódunk túlságosan, mert majd lesz más. És egy év múlva én is dolgozni fogok. Remélem lesz majd hol.. (remélem, az én m.helyem nem szűnik meg addigra).
Kicsit aggasztó a mai fiatal (én spec már 35 vagyok, tehát nem túl fiatal) szülők helyzete, de hát ez van... A gyerek mindent megér! :))
Köszi mindenkinek és Kellemes Ünnepeket az újonnan válaszolóknak is!
Az anyósod nem normális.Gondolkodj ,ha vissza fizeted a hiteled hamar akkor megmarad havonta az a 30000ft ami most elmegy a törlesztő részletre.Ha ezt a pénzt félreteszed akkor már nyertél még több tartalékod lesz.Gondolom dolgozol, ha elmész szülni, akkor is lesz pénzed mit aggódsz.
Mi semmit nem tudunk félretenni,de jól megvagyunk és most 30 hetes terhes vagyok és magvan mindenünk.
Semmi egyik hónapról élünk a másikra.
Ugyanis drága anyós gyermekágyasként 3 hetes babával kirakott minket az utcára. Az összes pénzünk és baromi nagy hitel ráment, hogy fedél legyen a fejünk felett :( Örülünk, hogy fizetni tudjuk a rezsit.
Van, hogy én napokig csak kenyeret rágcsálok, hogy a férj tudjon enni elvégre dolgozik, no meg a babának meg tudjuk venni a szükséges dolgokat.(tápszer, pelus, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!