Hogyan újíthatnám fel tehetném szebbé kis ágyunkat?
szia
szerintem az egyszerű néha szebb, mint a csicsás, egy szép baldahinnal, fejvédővel, ágyneműgarniturával igazán szép lesz, persze fesd le legyen tiszta és ne essen szét, amúgy az én babám nem aludt sokat kiságyba, már 11 hósan saját ágya volt
Szia!
Először is el kell döntened, hogy ragaszkodsz-e a tradícióhoz, tehát hogy ez az ágy az anyukádé volt és most a te gyereked fog benne aludni vagy sem?!
Ha igen, akkor csiszold le, fesd le valamilyen színre, új matraccal és fejvédővel, talán egy-két plüss állatkával otthonos lesz a babának. Faragni nem kellenne emert akkor elveszti az igazi formáját és ha teljesen átalakítod, akkor annyi erővel már vehetsz egy másikat is. Nem fog emlékeztetni a régi mivoltára!
Ha nem ragaszkodsz annyira hozzá, akkor pedig irány a tesz-vesz. Mi most vettünk onnan anyukámhoz egy ágyat a babának 18 ezerért amit a Brendonban vettek anno és szuper. Kivehető két rács az oldalán, 3 magasságban állítható, ifjúsági ággyá alakítható (Drewex). És rengeteg közül lehet választani. De láttam már vadi újat is üzletben 20 ezerért ugyanezekkel a paraméterekkel.
Remélem segítettem :)
A miénk ilyen.(az alsó)Teljesen egyszerű.Viszont a fejvédő szép sárga,állatmintás,aranyos kis lepedővel,felül a körbe járkáló zenélő kiscicákkal,már nem is olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!