Ha köhög a 6 hónapos babátok egyből orvoshoz viszitek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 és fél hónapos, tegnap óta köhög és picit náthás is, láza nincs. Azt figyeltem meg, hogy ha a cumi a szájában van nem köhög és alvás közben sem, csak nappal. Ti mit adtok ilyen esetben, vagy egyből orvoshoz viszitek?2009. dec. 21. 18:58
1/8 anonim válasza:
Én magamtól semmit nem adok a gyerknek és igen, elviszem, mert egyszer nem vittem pár napig, kicsit folyt az orra, és kiderült, be van gyulladva a füle.
Szóval inkább nézze meg doki, és ne legyen baj, mint baj legyen.
2/8 anonim válasza:
Természetesen egyből orvoshoz viszem,ez nem kérdéses.
3/8 anonim válasza:
Orvos! Ha nincs láza akkor is felhívom és elmondom a mit látok a gyereken ad időpontot és elviszem! Nem adok én sem semmit magamtól !
4/8 anonim válasza:
van olyan,hogy figyelemfelkeltés gyanánt köhögnek...de mivel az orra is folyik lehet elvinném,egyéb esetben nem feltétlen
5/8 anonim válasza:
Én elvinném orvoshoz.A házi "praktikákkal" ilyen piciknél nem próbálkoznék,nehogy félre legyen kezelve.
6/8 anonim válasza:
Én először a védőnéninket hívom fel, hogy Ő mit ajánl,mit csináljak. Legalább ilyenkor arról is informál, hogy mekkora bolondokháza van a dokinál, és mikor érdemes menni hozzá. Nagy szerencsénk van vele.
7/8 anonim válasza:
Ha nem lázas, akkor nem viszem orvoshoz, főleg mostanában nem, ezer komolyabb dolgot elkaphat mint egy kis megfázás. Telefonon elmondja a doktornéni, hogy mit adjak neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy ebben a nagy járványos időszakban a rendelőben szegényem még betegebb lesz...
Szerintem holnap felhívom a háziorvosunkat.
Köszi mindenkinek a választ!
2009. dec. 21. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!