Mit adtok náthás babátoknak? Viszitek orvoshoz, ha csak sima nátha?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 11:50
1/7 anonim válasza:
Attól függ,mennyi idős a baba,és mik a tünetei.Ha hat hónaposnál fiatalabb,és köhög is, vinni kell az orvoshoz,de 2max 3 nap után,ha nem javul,sima orrfolyással is megmutatnám ilyen picin.Mekkorák vagytok?
2/7 anonim válasza:
Sinupretet adok neki, és csak akkor viszem orvoshoz, ha lázas lesz, és napok múlva sem javul.
3/7 anonim válasza:
Ja,és Cebion cseppet emelt adagban lehet adni ilyenkor.
4/7 A kérdező kommentje:
majdnem 5 hónapos, semmi mád tünet nincs, három napja tart,tegnap tetözött,de mára már javult
2010. dec. 13. 12:17
5/7 anonim válasza:
Első vagyok
Ha már kezd javulni,nem köhög,nem lázas,akkor én még várnék egy-két napot.A Sinupret csepp tényleg nagyon jó szokott lenni nekünk is,de a dokink azt mondta,hogy csak 1 éves kor után javasolja.Addig mint már írtam,Cebion emelt adag.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :)
2010. dec. 13. 12:42
7/7 anonim válasza:
Én nem vittem sima orrfolyással.Szívtam az orrát+cebion cseppet kapott.Egy hét aladt gyógyult ki belőle.6 hós kiscsaj anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!