A babátoknak annyi étkezésre elég a tejpép, ami a dobozra van írva?
Figyelt kérdés
Az én babám 11 hónapos, de még mindig nem eszik meg a tejpépből akkora adagot, mint ami rá van írva... Ez normális? A Ti babátoknak tényleg csak négyszeri étkezésre elég?
Előre is köszi a válaszokat!
2009. dec. 21. 09:01
1/5 anonim válasza:
Nekünk elég 4-5 étkezésre, pedig nagyétkű a kislányom.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam 8 hónapos,és eddig csak párszor fordult elő,hogy az egészet megette...
3/5 anonim válasza:
Soha nem evett meg egész adagot a kisfiam belőle. Nekünk akár 8-10 étkezésre is elég volt a dobozzal. Már elmúlt 1 éves és egyáltalán nem eszi meg a tejpépet.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ezek csak irányadó számok. Nálunk a tejpépet ugyan megeszi a fiam, viszont a tápszerre hiába van ráírva, hogy 210 ml az adag, 180 ml elfogyasztása után elégedetten földhöz vágja a poharat.
5/5 anonim válasza:
Nekem 9 hós,és 90-100 ml-ből csinálom neki a tejpépet,van amikor még ezt is meghagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!