Ha kipirosodik a babátok arca a hidegtől vagy a széltől mivel kenitek be? Sudocreammal jó? 13 hósak vagyunk.
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 07:56
1/10 anonim válasza:
Szia! Előtte nem kened? Ha kb. fél órával indulás előtt bármilyen zsíros krémmel bekened vékony rétegben akkor nem fog annyira pirosodni. A sudocream is jó de bármilyen arckrém is.
2/10 anonim válasza:
Van a Bübchen krémek között pont a hideg és a szél okozta kiszáradásra, kipirosodásra arckrém. Mi is ezt használjuk, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szinte minden drogériában, vagy patikában kapható, és nem is drága. Próbáljátok ki! Boldog karácsonyt mindenkinek!
3/10 anonim válasza:
Én is csak utána kenem. Kamillával, de ez is jó! Leht, hogy tényleg jobb előtte kenni ezt is kipróbáljuk! Köszi első!
4/10 anonim válasza:
Szerintem a sudo nem jó. Azért gondolom így, mert az szárít, és a kipirosodott bőrt pont puhítani kellene. Én nem kenném rá.
5/10 anonim válasza:
Sudocrem jó, nem szárít. Nyogodtan kend rá előtte. Pont azért jó, mert víztaszító, vékony védőréteg, nem szívódik fel gyorsan, így véd a szél/nedvesség ellen.
6/10 anonim válasza:
Én a Nivea krémet javasolnám. Van kifejezeten babáknak arckrém (tégelyes, arc-, és testápoló). Könnyű, gyorsan felszívódik, és megvédi a kis arcát. Nekem a Sudocream azért nem vált be, mert nehezen szívódott fel, és a babám is tiltakozott ellene. A Niveát szereti, mert szinte nem is érzik, hogy valamivel kenem a kis pofiját.
7/10 anonim válasza:
én olíva olajjal kenem, abban nincsenek kőolajszármazékok, paraffin stb., ami káros és nagyon jól táplálja a bőrt.
8/10 anonim válasza:
Séta előtt legalább 20 perccel kend be lehetőleg hidratáló és ne zsíros krémmel.Mi most Babét használunk.
9/10 anonim válasza:
A Sudocrem szerintem sem jó, mert hámosít és szárít. Én nyáron azzal szárítottam le a melegkiütéseit a nyakáról, a kiütések eltüntek, de utána hámlott a bőre. Szerintem ez történne az arcával is ha hosszú távon azzal kened.
Fél órával séta előtt és után zsíros krémmel, akár testápolóval, akár spéci arckrémmel kell kenni.
10/10 anonim válasza:
nekem van egy Babé naptejem, és azzal kenem :)
tudom, hogy nap ellen van, de eddig jó volt :)
szerintem a bepanthen is jó lehet, mert az is zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!