1/7 anonim válasza:
Fél éves a kisfiam. Mivel mindenképp szerettünk volna neki már pár új játékot, ezért azokat húsvétra adjuk neki oda, így kap ajándékot. Most még nem kell megkeresnie az udvaron, majd ha nagyobb lesz. Karácsonyra is kapott ajándékot, akkor is játékokat, mert akkor is pont venni akartunk neki.
2/7 anonim válasza:
max babapiskótát,kekszet,azt is csak azért,mert van nagyobb,aki halálosan zokon venné,ha a hugi kimaradna.egyébként a nagyinak is ezt mondtam,most tört össze a vizi hőmérője.ennél nagyobb dolgot nem szükséges-nem érti meg
3/7 anonim válasza:
2 hónapos. Nem kap még semmit se.
4/7 anonim válasza:
3 hónapos, nem kap semmit. Mondjuk mi sose ajándékoztunk a családban húsvétkor.
5/7 anonim válasza:
Húsvétra? Max.csokitojást vagy csokinyulat, ha már nagyobb és ehet csokit!
6/7 anonim válasza:
Én a 8 hónaposomnak tervezek egy kis mászás elősegítő tojásgyűjtést a kertben :) Csinálok egy fészket és lesz benne valami ajándék.
7/7 A kérdező kommentje:
Mi is mindenképp szerettünk volna venni neki ezt-azt szóval jön neki a nyuszi,pedig csak 6 hetes lesz,de én úgy vagyok vele,hogy engem boldoggá tesz,ha ebben az évben már tarthatunk neki.Persze keresés majd csak,ha már érti miről van szó :)
2014. ápr. 15. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!