Gond ha a kisfiam egyáltalán nem akarja magát még csak felhúzni sem ülésbe? Most 6,5 hónapos.
a komp csak árt (elég durva volt a védőnőtől ez a kijelentés azért) :)
ültetni addig nem szabad a babát sehol és sehogy, amíg magától nem ül, mert nem tesz jót a gerincének.
fél éves koráig forognia kell ide-oda, és hasról hátra, de kb. ennyi.
a fiam öt hónapos, esze ágában nincs ülni, csak felhúzza magát, ha a kezünkbe kapaszkodhat, de csak pillanatokra hagyjuk így, utána fektetjük is vissza. Majd ül, ha szeretne, nem verseny ez :)
ja, azt kihagytam, hogy mi azért "ültetjük", mert az izmai kicsit kötöttebbek voltak, és ez egy tornagyakorlat a babának.
De ott sem mondták, hogy már ülnie kellene, sőt :)
Köszönöm a válaszokat!
Én nem értem, hogy mondhatott ilyeneket a védőnő, nekünk soha semmi ilyet nem mondott. Sőt még arra is figyelmeztetett, hogy hordozóban ne legyen túl sokat, mert a legjobb a vízszintes felület, így nem tudom, hogyan mondhatott ilyeneket, de jövő héten rákérdezek kerek-perec.
Jah és nekünk azt javasolta, hogy rendezzünk be játszószőnyeget a földön a fiúnknak, hogy ott kedvére gyakorolhassa a forgást, kúszást.
Tudathasadása lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!