Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vesztek vagy mit kap...

Mit vesztek vagy mit kap húsvétra 20 hónapos kislányotok?

Figyelt kérdés
Nem sok ötletem van mert már sok mindent kapott és sok mindent örököltünk..Ti mit vesztek vagy kértek?
2011. ápr. 17. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
A húsvét mióta szól az ajándékozásról?
2011. ápr. 17. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

SEMMIT! A húsvét nem azért húsvét hogy ajándékozzunk. Ez nem arról szól. A lány nem kap semmit, ő ad.

A fiú azt kap, amiért meglocsolt valakit.

Ennyi.

2011. ápr. 17. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos ezért kapnak már valentin napra is ajándékot a gyerekek. Ezt a társadalom művelte velünk, és a piac-kereskedelem.
2011. ápr. 17. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Szegénykém...látom,nem értették a kérdésed,mert mindent írtak csak a kérdésedre nem válaszoltak.

Én megpróbálok:)

21 hónapos kislány

Fa futóbiciklit kap,kirakós mesekönyvet ,egy dvd-t, rengeteg kindert:) - a kedvence és egy 3 részes menő rucit:)

Hát,a többit meg nem tudom mert nem avatott be a család:)

(most jönnek a kiosztós anyukák:S)

Remélem sikerűlt ötletet meríteni!

Kellemes Ünnepeket!

2011. ápr. 17. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a "Húsvét nem az ajándékról szól" kezdetű mondókát fújóknak, hadd írjak le nekik valamit:

Azért, mert egy kisgyermek kap Húsvétre ajándékot, még nem erről szól neki, hanem ez egy kicsi plusz. Minden egyes plusz öröm a gyermek életében csak jót tesz! Hiszen aki azt mondja ajándékot kapni/adni nem öröm, az hazudik.

Egy hatalmas titok: ha egy szülő ajándékot vesz a gyermekének, azzal még nem rontja el, hiszen attól még ugyanúgy lehet tojást festeni, sonkát főzni, kirándulni együtt, locsolókat fogadni/locsolni, bármit, mert erről szól a Húsívét, de ha mindezek mellett a gyermeknek még a Nyuszi ajándékot is hoz, nekik ennyivel is örömtelibb az a nap!

Mostanában azt vettem észre hogy az anyukák szeretik alullicitálni egymást ünnepek terén. Ha valaki kérdez egy ilyen ártatlan kérdét, özönlenek a szűklátókörűek és elkezdik egymást alullicitálni hogy melyikőjük vesz kevesebbet, meg nagyobb semmit a gyermekének. Mert azt hiszik, ha ajándékot mernek venni akkor a ygereknek arról fog szólni. Hadd osszak meg egy titkot: az ünnep (a Húsvét is) minden gyermeknek olyan amilyenné a szülő teszi! Ha a szülő úgy tálalja hogy kisfiam a Nyuszi semmit nem hozott met különben erről szólna a Húsvétod, akkor a gyerek valóban anyagias, ajándékkzpontú lesz mert azt tanulja anyucitól hogy az ajándék az bizony hülyeség.

Ellenben ha a szülő szert adni, és örömet okozni, és szeret a Húsvéti szokások mellé még egy efféle pluszt szerezni, az a gyerek maga is szertni fog adni, és tudni fogja hogy az ajándék megédesíti az amúgyis csodálatos ünnepeket. Legyen szó akár a Húsvétról.

2011. ápr. 17. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Ohh és kihagytam: nálunk a fiam vagy kerti kismedencét kap a nagyihoz, vagy pedig kissátrat. Ettől még ugyanúgy fog locsolni hétfőn, csak szombaton a sonkázás után el lesz dugva az ajándéka a kertben hogy megkeresse, mit hozzott neki a Nyuszi.
2011. ápr. 17. 13:51
 7/8 Bea24 ***** válasza:

Szia! Teljesen mértékben osztom az előttem hozzászóló véleményét. Nálunk nagyon nagy a család. 3 mama van... stb.

Tőlünk 2db-os mágnesen rajztáblát kap, fa állatos puzzle-t, hajgumikat, a mamáékhoz az udvarba előre megkapta a kagylós homokozó szettet, egyik fele homokozó, a másik medence. Egyik mamától műanyag csúszdát az udvarba, amit ő választott ki. :) (Persze majd a nyuszika hozza. A másik mamától, nyári bodykat, takarót, Thomasos világítós párnát. A kisfiam 7 hós, ő nyári bodykat, matracvédőt kap. Remélem segítettem.

2011. ápr. 17. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amúgy húsvétkor igen is szoktak ajándékozni.Elsősorban a keresztszülők és a nagyszülők.

2011. ápr. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!