Mennyiért vettél babahordozót (autóssülés)? Használtan vagy ujan?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:54
1/8 anonim válasza:
A babakocsinkat használtan vettük 25.000 ftért, ehhez van bébihordozó, ami jó autósülésnek is eleinte.
A 9-18 kgos autósülésünk , dönthető, Interspárban vettük, 22.000 ftért, most is lehet kapni, a napokban láttam. (25-26.000 ft)
2/8 anonim válasza:
Szia
Mi a hordozót azt teszveszen vettük 3000 forint volt. Most vettünk -25kg-os autósülést: pierre cardint ezt a neten rendeltem, de új 27000 volt.
3/8 anonim válasza:
ABC Desing hordozót vettünk a Brendonban. Most gyerekűlés vásárlás elött állunk, de az is új lesz. A babakocsit örököltük az unokatesótól.
4/8 anonim válasza:
Pierre Cardin babahordozót vettünk újan 16000 Ft-ért.
5/8 anonim válasza:
első babám használtan kapott bebego babakocsit és hozzá autósülést 25000-ért. a 2. babám graco babakocsit kapott hordozóval szintén használtan 35000-ért. a bebegó sokkal praktikusabb és kényelmesebb volt ( csak sajna agyonhasználtuk.)
6/8 anonim válasza:
Babakocsival együtt (TS) 49900 forintért egy éve.
7/8 anonim válasza:
a babakocsit 20.000,- a hordozó 5.000,- mindkettő használt,a mostani autósülést a vaterán vettem (9-18kg-ig)új,12.500,-ft.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Ha esetleg még érdekelne babahordozó irj egy üzit : lilla0717@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!