Milyen babahordozót vegyek?
Várjatok egy hónapot s vegyetek egy meitait. A Gremesének van baba meitai-ja,meg nagyobb is(ez a 13hós lányomnak is még nagy)
Vagy a Bora mt-az nagyon kényelmes.De akár a Tündérputtony is jó lehet.. Ha pedig csatost szeretnél akkor nézd meg az Ergot,vagy Babbinkát,vagy a Magyarindát(ezek kicsit drágábbak..)
Nekem egy Bébé Confort Welcome Excel kengurum van. Nagyon jó, apa is szereti vinni a "kicsit" (10 hó).
Jól támasztja a derekam, és így nem fáj annyira a súlytól.
Azért vettük, mert kislányom mindig elaludt a kendőben, és nem tudtam semmit csinálni tőle.
2 részből áll, és így le tudtam úgy csatolni, hogy ne ébredjen fel, le tudtam tenni, én meg csinálhattam a dolgom, vagy melléfeküdtem.
Mondjuk horrordrága, 25.000-ért vettük anno, most mai ésszel már használtat vennék...
Kengurut ne.
Nem egészséges a kicsi csípőjének, kényelmetlen neki, mert egy keskeny anyagdarabon kell lógnia az ülepén, és te sem tudod sokáig használni, mert kényelmetlen elöl egy bizonyos súly felett. (Eddig mindenki, akinek a babája nem bírta a hordozást, kiderült róla, hogy azért, mert kenguruztak...)
Én is mei tai-t javaslok, azt nagyon könnyű felvenni: http://www.youtube.com/watch?v=gG_I4MV_QHU&feature=player_em.. és http://www.youtube.com/watch?v=wEXVXisW94E&feature=related Valamint ha csatosra vágytok, akkor a formázott csatos hordozókra hívom fel a figyelmedet, pl erre: [link] Láthatod, hogy nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy kenguru, ugyanakkor kiszolgál titeket ovis korig, mert háton is lehet használni.
További csatos hordozókat találsz itt: [link] Én a Manducát és a Magyarindát ajánlom, ezeket próbáltam, és nagyon kényelmesek. Jelenleg Magyarindában hordozom a 10,5 kilós fiamat babakocsi helyett, és nagyon kényelmes, meg se érzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!