Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altatjatok 1 honapos...

Hogyan altatjatok 1 honapos körüli babatokat este? /babakocsiban, kezben cipelve, kisagyba, zene mellett stb. /Es kb. mennyi idö mire elalszik?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2 hónapos koráig csak kézben aludt el.Lassan szoktattuk rá az egyedüli elalvásra.Ma már csak belerakom a kiságyba,kimegyek a szobából,mire behajtom az ajtót már alszik.
2009. dec. 23. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:

szopi közben belealszik a cicibe :) óvatosan büfi, ha felébred újra cici- büfi... ha végre nem ébred arra fel, hogy felveszem, berakom a kiságyába.

Nappal 20 percet lóghat cicin, ezért még éjjel is igyekszik, nagyon ügye 3 hetes babám van :)

2009. dec. 23. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
A mellkasomra tettem, félülő helyzetben voltam és a hátát simogattam. Aztán kb. egy hónapos lehetett pont, mikor sehogy sem volt jó neki, csak fészkelődött és sírt.Ringattam, járkáltam vele, semmi. Nagyon kellett pisilnem, betettem az ágyába. Mire bementem aludt, mint a kisangyal. Azóta etetés, büfi, pici szeretgetés, beteszem az ágyába. Picit nézelődik és szépen elalszik magától. Mára már átaludja az éjszakát. Két hónapos múlt.
2009. dec. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!