Hogyan altatjatok 1 honapos körüli babatokat este? /babakocsiban, kezben cipelve, kisagyba, zene mellett stb. /Es kb. mennyi idö mire elalszik?
A legjobb a babának, ha maga, egyedül, a kiságyában, minden segítség nélkül alszik el.
De 1 hósan még nagyon kicsi, ilyenkor cicin szoktak elaludni még, lányom is így aludt el (sajna sokáig, mire észbe kaptam....)
Én ölben ringatom a mai napig is, tegnap volt 3 hónapos.
10 perc, fél óra kell. Attól függ, mennyire fáradt.
Anyu a hugomat mindig kézbe cipelve altatta, mert másképp nem volt hajlandó elaludni. Ráadásul csak hason feküdt!!! Változó átlagba fél óra volt mire elaludt, hogy le is lehessen tenni. Az én gyerekemet majd kiságyba szeretném altatni halk zene mellett és ha sír akkor cipelni:)!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Az én fiam 4 hetes lesz szombaton. Este mindig beteszem a kiságyba, hogy ott aludjon el, de ott ordít órákon keresztül. Valamiért éjfélig el sem alszik, csak nézelődik és sír, ha a kiságyban van. A cumit nem fogadja el. Ha cicire rakom, a szopipárnán, ott meg azonnal elalszik, rendesen nem is eszik.
Ha elaludt éjfél körül, utána viszont fél 5-ig, 5-ig alszik, majd 9-ig ismét alszik. Nem tudom, hogy lehetne erről leszoktatni, pedig már a védőnőt is kérdeztem. Azt mondta még túl kicsi, ne akarjam még irányítani, majd kialakul 3-4 hónapos korára. Addig is kitartás! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!:-)))
8 hetes koráig a kisfiam az ölembe aludt el csak. Ha letettem a kiságyba sírt. Aztán ez szépen magától átalakult. Most este szó nélkül ha lerakom magától elalszik. 5 hónapos. De napközben van hogy bele kell tenni a babakocsiba és tologatom a lakásban. Remélem erről is le fog szokni.
Minden gyerek más.. ki kell kísérletezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!