Mennyi ideig főzzem a céklát? Ha már puha akkor jó? és miért barna, nem pirosnak kéne lennie?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 14:04
1/5 anonim válasza:
Szia!
Kis méretű céklát válassz. Jól mosd meg, majd héjában főzd. Úgy 30-40 perc alatt puhul így meg, nekem folyamatosan kellett vízutánpótlás. Utána hámozhatod, pürésítheted más finomságokkal. Vigyázz nagyon fog :)
2/5 anonim válasza:
vagy alufóliába csomagold be (megmosva de héjastól) és süsd meg sütőben.
sztem sokkal zamatosabb úgy!
itt is érdemes kisméretűt választani
3/5 anonim válasza:
Nagyon apro darabokra vágom és ugy főzőm.Saját tapasztalatom szerint akkor barnás a szine,mikor már nem friss.Ami friss az piros.
4/5 anonim válasza:
Elöző vagyok,ha puha,akkor már jo.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor már ne is adjam oda a gyereknek mi? mert barna a színe, ahogy főzőm....
tehát nem friss
köszi
2009. dec. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!