Nem ismerem, de a hagyományost nem próbáltad? Az orrsziporsszit? Szerintem kb ugyanez, csak nem olyan tettszetős. Az hogy ez kiszedi mindenhonnan a trutyit, szerintem nem egyedülálló, úgy gondolom az orrsziporszi is nagyon jó és sokkal olcsóbb. Meg ahhoz, hogy kijöjjön az arcüregből meg mindenhonnan a cucc, ahhoz nem elég egy orrszívó, hanem akár orrspray, gőzölés, nyákoldó stb, meg nyilván napi többszöri szívás kell, szóval ha be van száradva az üregekbe a váladék, akkor szerintem ez a 40e ft-os sem csodaszer.
Mondjuk annyi pozitívum, hogy nem kell porszívó hozzá, ha nem otthon akarjátok használni. Más előnyét nem látom, de abban az esetben talán megéri, de 40e-ért inkább körbenéznék hátha van olcsóbban olyan.
Jajjj, nem, félreértettetek, jogosan. Orvos vagyok,így tudom, hogy nem a dizájntól jön le a trutyi a gyerek orrából. :) Bár ehhez nem kell diploma. De mivel 40 ezerért soha nem fogom kipróbálni, ezért kíváncsi lennék, hogy aki vett, annak mutatott-e magából valami csodát ez a szerkezet. :) Ma volt egy cikk erről a hvg-n, nyert valami dizájn díjat, erről jutott eszembe.
Nem őrültem meg. :)))
Pff..10mp alatt mennyit tud kiszivni?? Igazi takony k9r eseten tobb percig is folyamatosan jon a porszivos valtozatnal..neha el is szornyulkodok hol volt az a sok trutyi..
en nekem kicsit hihetetlen de ennyi penzert nem is fogom kiprobalni..
Akkor jó :)))) örülök, hogy nem egy olyan anyukáról van szó, akire ezt is (mint sokmindent fölösleges dolgot) próbálnak rásózni.
Ha design díjat nyert, akkor gondolhatod, hogy csak a külseje miatt :) bár lehet a gyerekeknek tetszik, bár a fiam a porszívót is szereti :)
Az egyik válaszoló voltam aki már írt ide neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!