Ártalmas vagy használ a járóka?
Nekem hasznos, mert a járóka lenn van a nappaliban, a gyerekszoba pedig fenn az emeleten. Nappal abban van a baba, itt én is rálátok és legfőképpen biztonságban van a nagytesótól. (Aki 3 éves, ugrál, jön-megy, játszik és legfőképpen nagyon szeretne a kicsivel játszani, de azt ugye még nem lehet.)
Bár, az én babám még kicsike, 8 hetes, így nem is kell nagy tér a mozgáshoz. Jó nagy, 100X100-as területű a járóka, forgásig biztosan használni is fogjuk. Onnantól pedig irány a padló. :) Gurulós, így nyáron a kertbe is ki tudom tolni, aludhat benne, szellősebb, mint a babakocsi.
Ésszel kell használni, és akkor nem lesz ártalmas. Ha egy mozogni, felfedezni vágyó babát minden nap órákra bezárnak, az ártalmas. De pár percre beletenni, hogy ne okozzon kár magának (amíg felmosol, csengetnek, vagy wc-re mész, bekavarod a rántást), simán lehet.
Felesleges. Neke van, de nem használom.
A kiságyba rakom ha valamit gyorsan csinálnom kell, s nem tudok rá figyelni, de úgy alakítottuk a lakást, bárhová mehet, nem esik baja.
Nem használtunk, felesleges.
Gyógytornász sem javasolja, mert hamarabb felkapaszkodnak.
Biztonságossá kell tenni a lakást.
Hamarabb történt "baleset" ha mellette volta, mint amikor nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!