Van valakinek jó ötlete, hogy milyen második keresztnév illene a Lelle névhez? Inkább a rövidebb nevek érdekelnének.
Figyelt kérdés
A vezetéknév elég gyakori, ezért gondolkodunk két keresztnévben.#névadás #lány keresztnév
2014. ápr. 8. 19:09
1/7 anonim válasza:
Biztosak vagytok a Lellében ? Esetleg Nóra, Panna de sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk mi a vezetéknév.
2/7 anonim válasza:
Ágnes, Blanka, Éva, Gréta, Kinga, Léna, Linda, Róza, Tünde, Villő
4/7 SzCJudit válasza:
A kedvenc lánynevem :)
Szerintem mindenképp magyar nevet adjatok mellé, pl. Réka
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,ötleteket. Mindenképpen Lelle lesz, mert ez az egyetlen olyan lánynév, ami mindkettőnknek nagyon tetszik, persze tudom, hogy sokaknak nagyon furcsa, szokatlan ez a név. A vezetéknév Szalai. A Róza nekem is nagy kedvencem, de a férjemnél szóba sem jöhet.
2014. ápr. 9. 17:51
7/7 anonim válasza:
Lelle Léna
Lelle Janka
Lelle Annabella
Lelle Gréta
Lelle Laura
Lelle Édua
Lelle Nóra
Lelle Izabella
Lelle Panna
Lelle Anna
Lelle Lilien
Lelle Flóra
Lelle Hanga
Lelle Dorina
Lelle Mirella
Lelle Médea
Lelle Zora
Lelle Korinna
Lelle Blanka
Lelle Réka
Lelle Olívia
Lelle Boróka
Lelle Natasa
Lelle Viola
Lelle Kamilla
Lelle Tamara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!