Nittababy kérdése:
Faragó vezetéknévhez milyen fiú és lány nevet adnál?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 09:42
1/14 anonim válasza:
pl.: Nóra, Orsolya én a helyedben a magánhangzók összecsengésére figyelnék. Pl a Csenge szerintem nem illik hozzá.
2/14 A kérdező kommentje:
Nórát azt azért nem akarom majd mert a kislányom Dóra!!
2013. szept. 27. 09:54
3/14 anonim válasza:
Látod, a Faragó Dóra is milyen szép együtt! :) a magánhangzók miatt.
4/14 anonim válasza:
Faragó Fanni? Nekem tetszik az alliteráció.
Flóra, Szonja, Tímea, Zsófi még ez jut eszembe.
Fiúba nehezebb.
Tamás, Zsolt, Dominik, mindegy csak ne magánhangzóval kezdődjön.
5/14 anonim válasza:
András, Márk, Márton, Nándor, Bálint
Zsófia, Réka, Janka, Gréta, Petra
6/14 anonim válasza:
két név ugrott be:
Gábor és Boglárka
8/14 anonim válasza:
Faragó Ágota, Boglárka, Csilla, Dorina, Emese, Flóra, Georgina, Helga, Ildikó, Imola, Iringó, Izolda, Júlia, Karina, Kincső, Lilla, Margó, Norina, Piroska, Ramóna, Sarolta, Szilvia, Szófia, Tamara, Tímea, Viktória, Viola, Zenóbia, Zsófia...
9/14 anonim válasza:
Faragó Ajtony, Ákos, Álmos, Andor, Arnold, Bertold, Boldizsár, Botond, Csongor, Dániel, Dávid, Dominik, Dorián, Erik, Flórián, Gábor, Gedeon, Herold, Igor, Izidor, János, Jeromos, Károly, Konrád, Koppány, Lajos, László, Manó, Márton, Nimród, Ottó, Patrik, Pongó, Ramón, Rómeó, Salamon, Simon, Szabolcs, Szilvió, Tibor, Tiborc, Viktor, Zoárd, Zombor, Zsigmond, Zsolt, Zsombor...
10/14 anonim válasza:
Lány: Faragó Fanni
Faragó Flóra
Faragó Szófia
Faragó Mia
Faragó Maja
Fiú: Faragó Dominik
Faragó Milán
Faragó Zsombor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!